Привіт всім,
хто-небудь має ідеї, як я можу створити проводки x підключити autocom до роз'єму діагностики ебу і діагностика abs старих ford?
не знаходжу у продажу кабель підходить.
додаю фотографії завантажені взяв, що мені потрібно, щоб зробити його краще, ідея.
я прошу вибачення, і точним.
інструмент називається cds tcp, як ви можете бачити, фон в доданому фото, а на першому поверсі є роз'єм obd кабелю (інструмент, звичайно)
додам також скріншот зображення, що робить його краще, ідея з вилки діагностики ford, до якого я хочу підключити
я написав майже всі дилери інструменту, але кабель-адаптер x ford 3-контактний не має ніхто.
на ebay є один, але роз'єм зовсім інший інструмент, який працює з
проблема зрозуміти, до яких pin інструмент принести pin роз'єми діагноз і знати, якщо потрібно поставити резистори в середині.
у мене був на руках кабель ford питання motors (5000equalchecosa) і на роз'єм, який підключається до інструменту є вкладка з транзисторів і резисторів... я зробив схему, просто, щоб мати, але це абсолютно безглуздо, враховуючи, що я навіть не знаю, як пін-код згадати протоколу форд, з якою повинен працювати мій tcp/cds
єдине, що "хороша", що я знаю, що pin діагностичний роз'єм АБС в серії з pin-коди діагностика двигуна, то працюють тільки три пін-коду більш ніж на чверть, щоб взяти харчування безпосередньо з позитивного полюса батареї.
читання діагностика двигуна, ви можете це зробити з коду світлодіодний (але не видалення помилок) у той час як помилки абс тільки за допомогою інструменту.
хтось вважає, що домогтися успіху в поради про те, як реалізувати зв'язок?
я можу розмістити схему внутрішнього адаптера до роз'єму кабелю motor і процедури діагностики на led якщо ви вважаєте, корисні.