Привіт, хлопці у мене проблема з несправність свічки розжарювання Fiat multipla 1.9 mjet 120 к. с.. На автомобіль питання вже міняли 4 свічки розжарювання і заміна модуля свічок розжарювання,крім того, перевірили проводку, що це нормально.Індикатор мигає при включенні живлення, а на свічки не спадає напруга.Перевірка харчування, які надходять на модуль свічок розжарювання, у мене виникли наступні значення в рамках включено: позитивне 12v,другий позитивний до 11,5 v, і третій позитивний близько 3.5 v, і, очевидно, негативна. Я помітив, однак, що ці позитивні залишаються фіксованими в часі,але, принаймні, одне повинне бути рядка для запалювання свічок, і так показати, щоб потім закінчити...мені було цікаво, якщо у когось є терморегулятори для цих модулів fiat, враховуючи, що я не зміг знайти в мережі...клієнт не міг залишити автомобіль, слід повернутися, як тільки може, і хотів би вирішити все.остання інформація,якщо команду діагноз активації свічок розжарювання ці будуть правильно годувати.спасибі всім