Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    4

Cool Насіння Gençlik ;) Привіт з Туреччини ;)

Herkeze merhaba, Formunuzu internette arama yaparken buldum Lancia Delta 1.6 multijet 120 hp 300 tork aracım var. Перформансу araç beyini заголовок, EGR/DPF iptali ile ilgileniyorum. Her marka ar sizin istediğiperformans заголовок ve EGR / DPF iptali yapabilirim. Fik alışverişi yapabiliriz. Elimden geldiğince sizlere-де-yardımcı olurum. Tekrar herkeze merhaba

Привіт всім, я знайшов форму, коли ви виконуєте пошук в Інтернеті Lancia Delta 1.6 Multijet 120 Л. с. 300 мають інструмент, крутний момент. Інструменти для продуктивності програмного забезпечення мозку, EGR / DPF зацікавлений у скасуванні. Кожен бренд, який ви хочете, залежно від продуктивності програмних засобів і EGR / DPF може мені скасувати. Ми можемо обмінюватися ідеями. Також може допомогти найкращим чином. привіт всім ще раз

Hello everybody, I have found your form when you search the internet Lancia Delta 1.6 multijet 120 л. с. 300 крутний момент інструменту. I am interested in performance vehicle програмне забезпечення, системи EGR / DPF видалити. I can cancel performance software and EGR / DPF according to your wishes for every бренду. We can exchange ideas. Help yourselves as much as you can. Hello again everybody

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    гюнайдын karşılama

Eğer bir hizmet sunuyoruz eğer yardım казки veya eğer ben anlamadım?

Доброго ранку і ласкаво просимо

я не розумію, якщо потрібна допомога або якщо ви пропонуєте послуги?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    4
    Я не знаю італійський
    "перевести.***********" важко перевести
    Я постараюся допомогти, так що я можу зрозуміти, як ви

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення