Стр. 17 з 17 PrimaПеред ... 7151617
Результати 161 166 166
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити
    Ок, ідеально. Та тому, що останнє, що я читав (але на цей вентилятор, не ? матч") зайняв 45 хвилин з MPPS і pi? 1 година з Півень, не думаю, що акумулятор буде стояти cos? довго.
    Я натрапив на випадки, в яких читання займає cos? так багато часу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Вентилятор на mercedes edc15, як читання і запис, в той час як на edc 16, тільки в запису. На деяких ? важко від'єднати роз'єм вентилятора, так що ви спочатку зніміть запобіжник N1 в fusibiliera в капот.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Вентилятор на mercedes edc15, як читання і запис, в той час як на edc 16, тільки в запису. На деяких ? важко від'єднати роз'єм вентилятора, так що ви спочатку зніміть запобіжник N1 в fusibiliera в капот.
    Ок, чудово, дякую за пораду, зняття cos? я пі? тихий.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Привіт, хлопці, я прочитав всі обговорення, і я можу добре зрозуміти, cpe травма може пройти під час програмування до тих пір, поки це не закінчиться...
    З моїм півнем від 10€ у мене вже заплановано два автомобілі, один в ЕБУ M1.5.5 з 156 Twin Spark, з купою дротів, щоб дати 12В на пін-код 10, і ще був момент 1,3 mjet, до якої я тільки зробив, щоб прочитати файл.
    Оскільки мене цікавить програмування на M. 1.5.5, що шанси є, щоб заблокувати це ЕКЮ, які вже дратує і недоторканна? Чи траплялося так заблокувати? Може бути, ці ECU, більше старі, менш чутливі з існуючих?
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Нічого нового?

Стр. 17 з 17 PrimaПеред ... 7151617

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення