я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити
я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити
Вентилятор на mercedes edc15, як читання і запис, в той час як на edc 16, тільки в запису. На деяких ? важко від'єднати роз'єм вентилятора, так що ви спочатку зніміть запобіжник N1 в fusibiliera в капот.
Привіт, хлопці, я прочитав всі обговорення, і я можу добре зрозуміти, cpe травма може пройти під час програмування до тих пір, поки це не закінчиться...
З моїм півнем від 10€ у мене вже заплановано два автомобілі, один в ЕБУ M1.5.5 з 156 Twin Spark, з купою дротів, щоб дати 12В на пін-код 10, і ще був момент 1,3 mjet, до якої я тільки зробив, щоб прочитати файл.
Оскільки мене цікавить програмування на M. 1.5.5, що шанси є, щоб заблокувати це ЕКЮ, які вже дратує і недоторканна? Чи траплялося так заблокувати? Може бути, ці ECU, більше старі, менш чутливі з існуючих?
Дякую
Нічого нового?