Результати 1-3 з 3

Обговорення: Bmw 118 d обробки

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74

Bmw 118 d обробки

Доброго ранку, я хотів запитати, якщо можна було підключити насос форсунок 177 на умовиводи версія 118, 143 к. с., зіставлення сказав мені, що тепер без egr, з карткою трохи поштовх, спалахує контрольна лампа двигуна, тому що насос не варто за ним .... Це зміна, можливо? Ви можете змінити оригінальний насос ? З повагою

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    що двигун n47 з насосом cp4? для того, щоб зрозуміти це все, з алюмінієвої ланцюга розподілу ззаду?якщо це то, я думаю, що повинен зібрати сам насос rail 177cv насправді, ті ж двигуни, в частині електроніка для безпеки, однак, ви повинні переконатися, коди на насосах..і 143cv відобразили правильно і з насосом наявності ви можете принести навіть на 200cv близько без великих проблем на 177cv з турбо плюс і насос складі ви можете зробити навколо 240cv... якщо все в порядку, якщо ваш насос не є, авн star за карту, скажімо так, речі, по-моєму 2 або є інжектори, які "завантажити" дуже відновлення, або насос не на 100%, і він займає занадто багато тиску, що сама не в змозі забезпечити..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Спасибі велике за відповідь... двигун і ті, з розподілом за... скажімо Так, що в теорії насосів рівні.... Може мапу неправильно посилає в recoveri машина для занадто багато тиску запиті..***** unque для дріб'язку турбо плюс він впорався з насосом наявності ?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •