Спочатку Написав
matteosr
Я не хочу гальмувати надії, але те, що ви хочете зробити, це майже неможливо, і тих, хто планує трохи, він може підтвердити.
Тим не затримуйтеся на те, що в eeprom, але на те, що є в спалаху; в eeprom є тільки змінні дані, у flash є реальна операційна система ecu, який буде розбирати та інтерпретувати.
Потрібно робити точний, кожен тип ecu має мікро із іншу архітектуру; у разі edc16c39 є motorola з архітектурою arm.
Дизайнери, коли створюють ecu, пишуть програми, які він повинен виконувати, і пишуть в мову високого ****llo (C++ або ін.), то вони заповнюють його з допомогою інструментів, що надаються з тих же компаній, які створюють мікроконтролери, легко стати двійковий файл, який завантажується або безпосередньо пам'яті мікро, або у зовнішній пам'яті.
Бінарний Файл або hex не може ні в якому разі і ні з ким програмне забезпечення, повернути лістинг вихідного, але може бути тільки disassemlato з тими ж tool, що використовуються для компіляції, я отримую файл в машинну мову або збірки, але, очевидно, без всякого імені змінної та інформація різне.
В принципі, я можу читати вміст ecu, можу розбирати, але файл зборки, який я отримую майже безглуздо, так як я отримую тільки сторінки та сторінки з вихідним кодом, написаний на мові машини без імен і замітки, по-людськи неможливо інтерпретувати.
Якщо я хочу, щоб дійсно створити щось, мені потрібні оригінальні исходники цієї ecu, записуються не на машинному мові, але мова високого ****llo більш по-людськи розуміє.