Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-78 78

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Почасти вірно те, що ви говорите, але якщо програми, і я думаю, ви бачили, що я в дорозі, ти знаєш, що реверс з де-компіляції зроблені з рідної архітектури повертає машинний код.
    Потім, якщо це C++ в додаток до змінним, визначеним від забудовника можна інтерпретувати маршруту (правила та інструкції) і з логікою зміни.
    Отже, неможливо не сказати, я зробила все ще гірше.. але, безумовно, нелегка праця, і треба мати хороші обчислювальні потужності для того, щоб зробити зворотний код.
    точний tranky reversinus машинний код з асемблера або C або C++ програма для декомпіляції ж тебе повертає вихідний код..це щось на зразок собаки, яка кусає свій хвіст, якщо ми хочемо, щоб покласти його так..звичайно, тоді важко зрозуміти всі istruction набір в різні оренди з всі схеми процедур і підпрограм, і їх, що буде красиво..
    ми говоримо, що з ida-pro після виявлення мікро-точний годувати його decompilazioneè abastanza просто важко буде саме після, щоб зрозуміти все інше..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Я не хочу гальмувати надії, але те, що ви хочете зробити, це майже неможливо, і тих, хто планує трохи, він може підтвердити.

Тим не затримуйтеся на те, що в eeprom, але на те, що є в спалаху; в eeprom є тільки змінні дані, у flash є реальна операційна система ecu, який буде розбирати та інтерпретувати.

Потрібно робити точний, кожен тип ecu має мікро із іншу архітектуру; у разі edc16c39 є motorola з архітектурою arm.

Дизайнери, коли створюють ecu, пишуть програми, які він повинен виконувати, і пишуть в мову високого ****llo (C++ або ін.), то вони заповнюють його з допомогою інструментів, що надаються з тих же компаній, які створюють мікроконтролери, легко стати двійковий файл, який завантажується або безпосередньо пам'яті мікро, або у зовнішній пам'яті.

Бінарний Файл або hex не може ні в якому разі і ні з ким програмне забезпечення, повернути лістинг вихідного, але може бути тільки disassemlato з тими ж tool, що використовуються для компіляції, я отримую файл в машинну мову або збірки, але, очевидно, без всякого імені змінної та інформація різне.

В принципі, я можу читати вміст ecu, можу розбирати, але файл зборки, який я отримую майже безглуздо, так як я отримую тільки сторінки та сторінки з вихідним кодом, написаний на мові машини без імен і замітки, по-людськи неможливо інтерпретувати.

Якщо я хочу, щоб дійсно створити щось, мені потрібні оригінальні исходники цієї ecu, записуються не на машинному мові, але мова високого ****llo більш по-людськи розуміє.
    я підтримую те, що говорив tranky тобто як тільки вам вдасться декомпілювати весь код так, що він перебував в мікро або в оперативній пам'яті, в теорії можна було б простежити на комірки пам'яті різних процедур і підпрограм, що код може виконати в "машина", звичайно, тут ніхто не сказав, що це те, що легко, що ви робите в дві хвилини, але є люди, які вже в даний час є не тільки зламали вихідний код без "ключ" читання в лістингу, але вдається реалізувати рядків коду від fareseguire, як нові інструкції до "машина" так що те, що я кажу це, якщо ми доб'ємося успіху інших людей, тому що не може добитися успіху, навіть нас..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, Хлопці, давно ви не відчуваєте, правда?
    Я не міг зробити хоча б прочитати вашу бесіду, дуже цікаво..
    я хочу, щоб направити вас в правильному шляху, тоді:
    Всі мікроконтролери, розроблені freescale, motorola, які

MPC533: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC534: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC535: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC555: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC561: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC562: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC563: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC564: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC565: 32 Біт Мікроконтролер

вони запрограмовані з розробки програмного забезпечення під назвою codewarrior, яка включає в свій інтер'єр, optimizing компілятор c і c++ (звичайно, потрібні зовнішні бібліотеки, так що повинні встановлюватися два компілятори від borland)
    у optimizin compiler полегшує роботу, так як вісь 32bit комплекс перетворюється в мову multiparadigma просто.
    я використав цю програму близько 2 років тому, і можу сказати, що щось можна зробити, але займе багато часу вивчення.
    більшість даних, що містяться в контролер для керування обміну даними вводу/виводу та внутрішньої логіки.
    треба знати адреси пам'яті внутрішнього і як обробляються, тому ми occcorrera user manual mpc5xx
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    звичайно, будучи процесор 32 bit ви не можете використовувати програмне забезпечення на пк 64bit
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, Хлопці, давно ви не відчуваєте, правда?
    Я не міг зробити хоча б прочитати вашу бесіду, дуже цікаво..
    я хочу, щоб направити вас в правильному шляху, тоді:
    Всі мікроконтролери, розроблені freescale, motorola, які

MPC533: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC534: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC535: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC555: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC561: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC562: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC563: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC564: 32-розрядних Мікроконтролерів
    MPC565: 32 Біт Мікроконтролер

вони запрограмовані з розробки програмного забезпечення під назвою codewarrior, яка включає в свій інтер'єр, optimizing компілятор c і c++ (звичайно, потрібні зовнішні бібліотеки, так що повинні встановлюватися два компілятори від borland)
    у optimizin compiler полегшує роботу, так як вісь 32bit комплекс перетворюється в мову multiparadigma просто.
    я використав цю програму близько 2 років тому, і можу сказати, що щось можна зробити, але займе багато часу вивчення.
    більшість даних, що містяться в контролер для керування обміну даними вводу/виводу та внутрішньої логіки.
    треба знати адреси пам'яті внутрішнього і як обробляються, тому ми occcorrera user manual mpc5xx
    Привіт Фоновому режимі і sw Ida pro, який ви використовуєте, робить все те, що ти написав, як на ПК з 32 і 64 гб і не потрібні бібліотеки або user manual, так як підтримує багато мікро просто виберіть те, що цікавить reversinus дати в "їжі" файл sw повертає діаграми з клітинки, які містять процедури та підпрограми, у разі, якщо для логічних станів, або для istruction набір проблема в тому, що, як писав Матвій
    Все це перекладається на мову ****llo вище, ви не дуже добре знайомі з цим розшифрувати все це вимагає часу і зусиль, крім того, версія Ida pro, які ми використовуємо, не є офіційною і не вистачає кілька плагінів, так як офіційної версії і з усіма плагінами sw буде на 5000 євро... я б сказав, що для нас, дилетантів у ****llo любитель цієї речі, безумовно, занадто

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Прости манро, у мене версія Pro v6 5 2015, здається, повний, але я не знаю, розплутати дуже добре з цим sw, у вас є щось в курсі?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прости манро, у мене версія Pro v6 5 2015, здається, повний, але я не знаю, розплутати дуже добре з цим sw, у вас є щось в курсі?
    версія 6.8
    думаю, що мало відмінності, можливо,**** llo debbuger більше оновлень і бібліотек більше "місткі" і якийсь інший реалізації мікро/ram підтримка..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я забув написати, що для того, щоб використовувати повною мірою потенціал цього sw займе мінімум ступінь бакалавра в області інформатики..
    так що я думаю, що ми тут всі "в одному човні"..

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •