Мені шкода, що я зробив, це зрозуміти, однак докази того, що я зробив, і проблема в тому, fap, тому що він не йде в recovery, якщо я поставлю egr fap on
Мені шкода, що я зробив, це зрозуміти, однак докази того, що я зробив, і проблема в тому, fap, тому що він не йде в recovery, якщо я поставлю egr fap on
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Як описано раніше, перш ніж судити з раз я зробив все вручну і в діагностиці результатів офф, однак на початку репутацію та recovery, як відповіли користувачі, на насос занадто висока, знизив проблема зберігалася. Через тиждень, враховуючи, що він мені може дати, пішла на захист, причина помилки:"твердих частинок присутній" звідти я зробив висновок, що я помилився управління FAP (що заплановано, що він крокувати 1 раз в місяць) та в разі, якщо ви хочете, що пройшов 1 місяць точно, звідти я судимий, з Раз, щоб побачити, якщо помилка, насправді, або в будь-якому випадку в recovery. В той момент я реабілітований fap і egr і проблема не представив; справа в тому, що з fap і egr включений і встановлено, відображення виявляється непродуктивним, і я думаю, що ми згодні всі. Що стосується насосів, я в курсі з оператором, який працює на насоси з паперових фабрик різного типу, а також працював на товари bosch, і, за його словами, bosch тощо, крім різні обмежувачі, що, може бути, є перевірені для роботи з високим тиском, а потім на коефіцієнт надійності та безпеки settings на більш низькі значення, для його досвіду на 1600 бар зріст нижче 150 бар, що є прийнятним, тому що він теж колись насоси "втомлені" збільшення тиску коливається на це значення, щоб в кінці циклу
Ви, як я розумію, все-таки проблема, це пов'язано з тим, що ще існує фізично FAP.
Як я вже писав, повернувши управління FAP і EGR ON проблема не повториться більше
або більш чітко йде у recovery до тих пір, поки не закінчиться регенерація, потім горить
але машина йде, скидається помилка все так гладко, як масло; може бути, це була моя вина, що я забув сказати вам, що FAP
ще був встановлений, і я послав з дороги.
Тепер я не хочу, щоб покласти ноги в голову нікому або викликати помилкові, але в логіку, якщо ви (я кажу у множині, як для тих, хто читає і не коментує, і для тих, хто відповів) ви зробили ці автомобілі
з DPF встановлений і не існує або recovery, я думаю, і повторюю, я вважаю, що керівництво FAP не видалений повністю і регенерації, а не засмічувати, я кажу це тому, що
в даний час водостічна труба без ката і DPF автомобіль не згадував, немає recovery, то відповідно ви повинні чекати, щоб сказати, якщо це все в порядку.
Але, ексель-моксель......але ви хочете defappare стоїть машина чи ні?? Ви не розумієте, якщо ви підключите залишаючи dpf або, якщо хочете, зіставлення, і видалити його. Зрозуміло, що якщо ви завантажуєте файл, який повинен бути, як ти кажеш, dpf off, і у вас є помилки, і recovery значить, щось не те. Перший, якщо ви використовуєте sw тип раз, навіть якщо ви зміните щось, потім ти, але не активувати dtc помилок не побачиш ніколи. За словами ТИ далеко від карти тільки з dpf off, і навіть просто в рампі я знаю, хтось, хто просто встати в 10 бар, що було в recovery....поміняв насос високого prex, і він зважується
Отже, оскільки це перший раз, коли з машини з dpf встановлений мене від цих проблем, інших-у мене не було ніяких проблем. Як я вже писав, тепер без dpf, і я вже зрозумів, у чому була проблема вирішена.
Defap був правильний (не те, коли, але те, що я зробив це вручну), але з fap гір, або на помилку. Помилка безконтактними був там, щоб виступ blue&me, очевидно, не маючи нічого в діагнозі, який мені про помилки, про карті я намагався запитати, якщо інші, можливо, мали подібну проблему.