Стр. 18 з 18 PrimaПеред ... 8161718
Результати 171 по 178 з 178
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ви повинні інформувати і вивчати, sw, якщо не говорить вам, які карти корисні для зміни
    коли ти знаєш, що карти вам потрібні, ви можете знайти в damos, або якщо у вас є сумніви, що це карта, ви можете піти і подивитися
    у будь-якому разі, пошук по форуму, напевно знайдеш інформацію на 147 jtd без damos побачив, що це досить поширене

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    3
    thx for help mate

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    привіт я намагаюся завантажити файл .cvs не можу....хтось може мені допомогти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Привіт, я прочитав всю дискусію, дуже цікаво, я був би зацікавлений, якщо хтось має я хочу поділитися, зрозуміти, як після того як ви завантажили файл, відкрив його damos, як знайти певного DTC, а також якщо є своя область, яка приносить recovery....

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    привіт, я завантажив карти і шашки, тільки шашки не перетинаються, я тільки список вище, і вниз, я від потенційних карти
    як ніколи?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    ...а я все одно цей пост? не здається...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав filoxio Visualizza Messaggio
    Привіт, я прочитав всю дискусію, дуже цікаво, я був би зацікавлений, якщо хтось має я хочу поділитися, зрозуміти, як після того як ви завантажили файл, відкрив його damos, як знайти певного DTC, а також якщо є своя область, яка приносить recovery....

дякую
    Кожна сім'я ecu має свій "система" DTC не так просто, якщо у вас є damos конкретного файлу, зокрема знайти зону recovery....я є я втратив в ночі, але деяке задоволення я її зняла, без програмного забезпечення...пояснити це дуже важко, потрібно мати очей і носа від трюфель

Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    привіт, я завантажив карти і шашки, тільки шашки не перетинаються, я тільки список вище, і вниз, я від потенційних карти
    як ніколи?
    ви повинні відкрити файл або глухого кута, а потім імпортувати з допомогою екс-імпорт файлу A2l і все робить автоматично

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Це ок, але в Машині не з нічого, ймовірно, sw damos і бу не збігаються, навіть якщо вони з тієї ж сім'ї, ми говоримо про edc15c2

Стр. 18 з 18 PrimaПеред ... 8161718

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •