Тоді автомобіль завтра або в найближчі дні sar? представлена механік,ми сподіваємося, компетентний і пристрасний,що я можу вирішити,сподіваюся, ще більше? що вони не тимчасові!!
Тоді автомобіль завтра або в найближчі дні sar? представлена механік,ми сподіваємося, компетентний і пристрасний,що я можу вирішити,сподіваюся, ще більше? що вони не тимчасові!!
Діапазони не вітають тебе в будь-який момент, максимум можуть бути прокладки натиснути його на напрямну клапана вже приготовані і stracotti.
Те, що не частина або ? проблема електричного або паливного насоса, що не пішли-й? просто тиск буде розпорошувати бензин в колектори.
Після тривалої відсутності я знову тут, щоб повідомити;155 ? був 15 днів в руки, наприклад, електрики, які виконували такі роботи:заміна бензонасос,був р? шумно і в гору автомобіль побрели p?,як якщо б не було тиску достатньо;заміна лямбда-зонда і датчика обертів і фази.Я думаю, що останній був керівником різних відключень,ридання й курите,витрачав етап,обертаючи погано машина.
Робите з-за нас в утробі автомобіль йде добре,ми сподіваємося, триває!!
до пробував міняти датчик витрати повітря?
Перевір всі точки маси джгута проводів. Якщо і є потрапляння води в салон ? якщо це так, треба зняти блок і відкрити його, тому що це може бути вода всередині, то спробуйте почистити.