Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Обговорення: Ебу Bosch Motronic

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Тоді автомобіль завтра або в найближчі дні sar? представлена механік,ми сподіваємося, компетентний і пристрасний,що я можу вирішити,сподіваюся, ще більше? що вони не тимчасові!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Діапазони не вітають тебе в будь-який момент, максимум можуть бути прокладки натиснути його на напрямну клапана вже приготовані і stracotti.
    Те, що не частина або ? проблема електричного або паливного насоса, що не пішли-й? просто тиск буде розпорошувати бензин в колектори.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Після тривалої відсутності я знову тут, щоб повідомити;155 ? був 15 днів в руки, наприклад, електрики, які виконували такі роботи:заміна бензонасос,був р? шумно і в гору автомобіль побрели p?,як якщо б не було тиску достатньо;заміна лямбда-зонда і датчика обертів і фази.Я думаю, що останній був керівником різних відключень,ридання й курите,витрачав етап,обертаючи погано машина.
    Робите з-за нас в утробі автомобіль йде добре,ми сподіваємося, триває!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    до пробував міняти датчик витрати повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Перевір всі точки маси джгута проводів. Якщо і є потрапляння води в салон ? якщо це так, треба зняти блок і відкрити його, тому що це може бути вода всередині, то спробуйте почистити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    до пробував міняти датчик витрати повітря?
    Citazione Спочатку Написав gcmotor Visualizza Messaggio
    Перевір всі точки маси джгута проводів. Якщо і є потрапляння води в салон ? якщо це так, треба зняти блок і відкрити його, тому що це може бути вода всередині, то спробуйте почистити.
    Хлопці.......обговорення 18 місяців тому.....він сказав, що вона вирішена, і машина в порядку.....не відповідайте на марення не читати попередні повідомлення

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •