Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Обговорення: Перша карта multijet

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    не знаю, чи бачите ви, і те, що я намагаюся сказати, але деякі речі, мені вони теж були скасовані, тому що це вважається спамом.
    і як створити двигун внутрішнього згоряння без з регулярно!...тут ситуація така ж. перед карту ce зовсім інше і не треба поспішати.
    тут ніхто не хоче робити спам, але і як, якщо я візьму учня електроніки в перший рік, що навіть не знає, що і позитивні, і негативні, і попросив з'єднати його і читав один сдвиговый регістр на 8 біт, і провести ніч, щоб запалити світлодіод!
    ситуація і те ж, і на форумі, і зробив для того, щоб обмінятися opiononi і шукати, всі разом, чемно і цивілізовано рішень і зробити так, щоб карта без будь-яких основ, говорячи про зіставленні, до цих приїхати зараз в shwitch ерг-мені здається дивним.
    ми робимо щось замість.
    я можу передати керівництву важливо, щоб на основі обробки двигунів, але колись потрібно знати інші речі.
    якщо наш друг замість того, щоб провести ніч марно возитися і поставити значення на разі, пояснює нам, що ****llo знає про машини, може бути, правильний шлях, і почати з їх.
    чи ні??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    і це останній раз, коли я пишу, то крок на факти,МИ ЗАЛИШАЄМОСЯ В ТЕМІ, ЯК НАЗВА, БЕЗ АБО OFF TOPIC і в першу чергу я звертаюся до користувача mustangGT в якому я кажу, що ваші міркування могли б також піти, але кожен з нас несе відповідальність за свої дії зі своїми засобами, і якщо хлопець хоче возитися на блок управління з сонцем, інформації або порад, я дізнався на одному форумі і без основи механіки будуть, а капуста,тут закриваю і не хочу ні з якої причини, що тема піде далі, то пологи з бан,ворота off topic, і блок обговорення ТЕМА ЗАКРИТА.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2016 до 16:31
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    і це останній раз, коли я пишу, то крок на факти,МИ ЗАЛИШАЄМОСЯ В ТЕМІ, ЯК НАЗВА, БЕЗ АБО OFF TOPIC і в першу чергу я звертаюся до користувача mustangGT в якому я кажу, що ваші міркування могли б також піти, але кожен з нас несе відповідальність за свої дії зі своїми засобами, і якщо хлопець хоче возитися на блок управління з сонцем, інформації або порад, я дізнався на одному форумі і без основи механіки будуть, а капуста,тут закриваю і не хочу ні з якої причини, що тема піде далі, то пологи з бан,касерес всі off topic, і блок обговорення ТЕМА ЗАКРИТА.
    я не згоден з тобою....і твій дім і ти.!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Але ти де коко!!!!! Прости мене, але це було так ясно!!і потім, Якщо суперечливо,спочатку ти кажеш, що середній користувач,експерт відчуває себе вище,а потім говорите, що не добре, якщо один новачок, спробуйте зробити карту..........давай!!! Тоді це не підходяще місце, щоб повідомити ці речі......і не є ні середній користувач не досвідчений.....простий любитель.

Він не забув! &Quot;дім" - це все просто потрібно знати, як поводитися, щоб добре співжиття!привіт...........
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2016 до 16:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Але ти де коко!!!!! Прости мене, але це було так ясно!!і потім, Якщо суперечливо,спочатку ти кажеш, що середній користувач,експерт відчуває себе вище,а потім говорите, що не добре, якщо один новачок, спробуйте зробити карту..........давай!!! Тоді це не підходяще місце, щоб повідомити ці речі......і не є ні середній користувач не досвідчений.....простий любитель.

Він не забув! &Quot;дім" - це все просто потрібно знати, як поводитися, щоб добре співжиття!привіт...........
    ніякого протиріччя.....перечитайте добре.

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •