не знаю, чи бачите ви, і те, що я намагаюся сказати, але деякі речі, мені вони теж були скасовані, тому що це вважається спамом.
і як створити двигун внутрішнього згоряння без з регулярно!...тут ситуація така ж. перед карту ce зовсім інше і не треба поспішати.
тут ніхто не хоче робити спам, але і як, якщо я візьму учня електроніки в перший рік, що навіть не знає, що і позитивні, і негативні, і попросив з'єднати його і читав один сдвиговый регістр на 8 біт, і провести ніч, щоб запалити світлодіод!
ситуація і те ж, і на форумі, і зробив для того, щоб обмінятися opiononi і шукати, всі разом, чемно і цивілізовано рішень і зробити так, щоб карта без будь-яких основ, говорячи про зіставленні, до цих приїхати зараз в shwitch ерг-мені здається дивним.
ми робимо щось замість.
я можу передати керівництву важливо, щоб на основі обробки двигунів, але колись потрібно знати інші речі.
якщо наш друг замість того, щоб провести ніч марно возитися і поставити значення на разі, пояснює нам, що ****llo знає про машини, може бути, правильний шлях, і почати з їх.
чи ні??