Результати 1-4 з 4

Обговорення: Привіт всім!!!!

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    4

Привіт всім!!!!

Привіт всім, хлопці,

мене звати Олександр, мені 22 роки, я інженер програмного забезпечення автоматизації і любитель електроніки та двигунів в цілому.
    Останнім часом я зацікавлений в світі ecu, і я зареєструвався, щоб мати можливість прочитати і дізнатися дещо.

Я сподіваюся, що мені тут добре з вами

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт і Ласкаво просимо на РСТ.. у тебе є ім'я, sw, з яким ти співпрацював, що цікаво?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    4
    Невже не зрозуміло, що я маю справу з програмним забезпеченням PLC,CD,SCADA і HMI, так що програмування першого ****llo.
    У будь-якому випадку працюю в невеликій фірмі, відомої в ****llo світової галузі, ми займаємося автоматизацією в різних галузях техніки, наприклад у хімічній промисловості,сталеливарної,нафтохімічної але є dimestichiamo у всьому.
    Для того, щоб зробити, наприклад, в минулому році я був на перезапуск доменної печі відомий сталеливарний завод на півдні італії, якої я не можу зробити ім'я, але, що ви все знаєте.
    Або для того, щоб зробити ще один, ми розробили цілих 3 Wind Tunnel (галерея не продаю, але тунель продаю, ті, які використовуються base jumper для тренувань) , один в Дубаї, одна в Бостоні і іншої портативної
    В даний момент я знаходжуся в Оман

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав Alevx94 Visualizza Messaggio
    Невже не зрозуміло, що я маю справу з програмним забезпеченням PLC,CD,SCADA і HMI
    DCS вибачте.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •