Привіт всім, я тільки що зробила заміну з новою .. Тепер скла з боку водія не працює, відчуває себе на тілі зробити, але якщо я йду, щоб перевірити напругу на стартер і відсутня... ... я Не зробив вирівнювання проксі ... ви Знаєте, що це може бути?
Привіт всім, я тільки що зробила заміну з новою .. Тепер скла з боку водія не працює, відчуває себе на тілі зробити, але якщо я йду, щоб перевірити напругу на стартер і відсутня... ... я Не зробив вирівнювання проксі ... ви Знаєте, що це може бути?
Дивно, не працює!!!
Вирівнювання проксі не потрібно для цієї заміни,перевір запобіжники або, утримуючи кнопку, підняв скло і поворуши роз'єм кабельний ввід стійка, тому що багато разів мені доводилося, що кілька разів був окислен!!!
звичайно, проводка у мене може бути кнопки і несправний?
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
На. Кнопку стару, тому що ви змінилися? Вікно працює?
якщо ми говоримо про тій стороні керівництво не є звичайною кнопки, але блок управління, відгалуження, коли замінити мотор йдуть однаково (так що це не ваш випадок), але не роблять автоматично і у вас на дисплеї підраховує км, що я блимати, потрібно зробити вирівнювання безконтактними, я також рекомендую зробити діагностику більше, що перевірити проводку.
уго ---- президент A.E.P.
як і скінчиться цей ремонт?