Привіт, однак, що дивно, що тут распредвалів u**** не наводяться, але вони працюють,а потім оливковою гаю, не може працювати на себе, а якщо є поворот тріскається дерево.
Привіт, однак, що дивно, що тут распредвалів u**** не наводяться, але вони працюють,а потім оливковою гаю, не може працювати на себе, а якщо є поворот тріскається дерево.
в ****llo теорії ви праві, але я особисто бачив щось подібне на дизель, атмосферне, маршрут поширення в дорозі близько 90 км/год.
поршень в ордер на клапани з жахливої сили настільки, щоб спина оливкова, ймовірно, як я сказав, ви і маршрутів розгортання, відпущені cingihia але comqune пошкодження клапана і віссю распредвала було вже зроблено, і adata добре, якийсь день, щоб потім бути притягнуті до йосипа, щоб той дефект.
що, однак, дивним, і, що дефект тільки на холодну....ушкодження зазвичай повинні робити це завжди і в будь-якому випадку, щоб не говорити про те, що двигун йде погано, м'яко кажучи.
я повинен сказати, що в моїй галузі абсурдні речі вже не капітан, дефекти, причини, немислимі практично малоймовірні.
за те, що я завжди кажу, що "не бачив" і твердження, марно, перший раз там і завжди.
ви ліхтарик факел і зрозуміти, навіть якщо це здається неможливим!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
ви sinfatti мені теж довелося в майстерні в минулому році opel corsa з двигуном multijet 2, що він зламав ланцюга. а там ми провели близько місяця, щоб зрозуміти, проблема розібрати і зібрати гбц 4 рази, між форсунок, fap, egr, ви не розумієте, нічого більше. зрештою, ми виявили, що осі впускного розподільного вала був злегка "скласти"... щось неймовірне, але справжнє, замінивши все пройшло добре. що історія, хлопці!!!
в дизель, як більш експерти підтверджують, є тиск і teperature більш високі, навіть якщо число оборотів, ніж бензиновий і менше, тільки стиснення і suffuciente спровокувати неприємності стратосфери.
блін мені шкода цю ibiza 1.9 з розподілом. маршрут, який після заміна. у cighia є erar теслі на поршнімені не буде шкода sistemermela але тільки типу хотів 3.000 ніби це підписану D&G.