привіт, хлопці,я хочу, щоб mappetta, що він достатньо точний, щоб вичавити добре, мій автомобіль(alfa gt 1.9 150cv з downpipe,центральний заглушений, спортивний,остаточний заглушений, спортивний повітряний фільтр bmc,посиленого зчеплення з маховиком полегшений).
Я купив колись давно одна карта з rimappatore онлайн, але карта, навіть якщо все йде досить добре, не ідеально, як багато, що вони доступні, вони сказали мені, щоб те, що я шукав.
моєю метою було зробити карту, на якій я могла б спосіб використовувати матеріал, який сів на нього і вичавити турбіна оригінал до наступного етапу, тобто турбо плюс і IC на передній панелі(труби IC алюмінію li montero найближчим часом). Розмовляючи з багатьма rimappatori і підготовчих, з turbo серії, без sbragarlo в довгий час, мені повідомили, що ви в змозі отримати з кроком 40\45cv і в 70\80-нм крутного моменту. Щиро кажу вам, що я не хотів би, поки І МОЖНА викинути куплений файл, але спробувати її поліпшити. я сподіваюся, що ця дискусія може бути відмінною відправною точкою для багатьох.
Ми говоримо про edc16c39 з HW 0281012883 SW 1037379006.
Додаю мій файл ori + карту, куплену + невеликий огляд, зроблений мною. Те, що, можливо, до ока(в моїй редакції), карта геометрії decrementata;це зміна я зробив це спеціально, щоб не дати piccare турбіни, що, перш, ніж я piccava також на висоті 1850 смикаючи марсі високі. прямо зараз зупиняється 1.6, поступово спускаючись в 1.5\1450 в бар. Я сподіваюся, що обговорення буде супроводжуватися багато користувачів, так робити unabella керівництво для тих, хто хоче покласти руки на стільки поширені edc16c39, встановлені на багатьох jtd у зверненні.
gt-орі моя 2.rar
mod acquistata.rar
перед revisione.rar
Велике спасибі всім.