Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    16

Що купити??корисні поради

хлопці, я новачок в форумі, в першу чергу вітаємо вашу підготовку в рамках rimmappature...
    Я вирішив купити щось, щоб почати перепризначити....я чув, kess, півник...але є думки дуже засмутився з цього приводу,я прошу вас, експертів, що мені краще купити,де купити.Я бачив кілька онлайн варіюються від 70 до 200, як ніколи йде різниця в ціні???у мене bmw 1-series 2005 року я повинен почати з того, щоб перепризначити мій..чекаю ваших відповідей.заздалегідь спасибі.
    є деякі з ваших формулювань не розумію...я сподіваюся поліпшити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    4
    Я також входжу і я в дискусію тому, що мене цікавить,кілька років тому мені карту пункт 1.3 multijet закриті Ерг, все з допомогою півник клон 1260 приніс в 1080,досяг своєї мети з кількох причин форс-мажору я відмовилася від перерозподілу.Сьогодні я перебуваю в такій ситуації, я хотів би почати все спочатку і не зупинятися і не більше ,з того, що я зрозумів, kess клон-це хороший інструмент для тих, хто починає проблема знайти хороший клон.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    22
    хлопці, читайте регламент, який говорить щось про захист авторських прав.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав bongio91 Visualizza Messaggio
    хлопці, я новачок в форумі, в першу чергу вітаємо вашу підготовку в рамках rimmappature...
    Я вирішив купити щось, щоб почати перепризначити....я чув, kess, півник...але є думки дуже засмутився з цього приводу,я прошу вас, експертів, що мені краще купити,де купити.Я бачив кілька онлайн варіюються від 70 до 200, як ніколи йде різниця в ціні???у мене bmw 1-series 2005 року я повинен почати з того, щоб перепризначити мій..чекаю ваших відповідей.заздалегідь спасибі.
    є деякі з ваших формулювань не розумію...я сподіваюся поліпшити
    Якщо, як я думаю, свій 1-й серії встановлює edc16, на якій майже вичерпний мати резервного копіювання в bdm, я тобі порада хороший "курка ", який твір більше, що в бд, навіть у bdm. Зазначимо, що порівняно з іншої автомобілів ante 2010 рік є найбільш повною

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    4
    Ecuengine ви праві ,ми новачки, також в цьому...я повинен читати і писати alfa giulietta edc16c39 2011posso направте в інше, але вибір у спокій?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuliettaquadrifoglio Visualizza Messaggio
    Ecuengine ви праві ,ми новачки, також в цьому...я повинен читати і писати alfa giulietta edc16c39 2011posso направте в інше, але вибір у спокій?
    Група fiat, як правило, в бд не потривожить, але резервного копіювання в bdm бачив, що є можливість завжди краще......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    16
    Зрозумів,на різницю в ціні продукції, тобто я бачила, як один 55€ з Китаю та інших до 160€,будуть рівні, або щось зміниться??почну з того, що мій 1-й серії, але тоді мені доведеться зробити також altreauto,m i ви можете пояснити слова, які ви використовуєте...резервного копіювання в bdm, що означає,вибачте за невігластво..😮і gt

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Зрозумів,на різницю в ціні продукції, тобто я бачила, як один 55€ з Китаю та інших до 160€,будуть рівні, або щось зміниться??почну з того, що мій 1-й серії, але тоді мені доведеться зробити також altreauto,m i ви можете пояснити слова, які ви використовуєте...резервного копіювання в bdm, що означає,вибачте за невігластво..😮і gt
    Резервного копіювання в bdm полягає в тому, щоб демонтувати ecu з машини, відкрити, обережно, щоб не зіпсувати (знайдіть кілька підручник на трубі) і підключіть його до порту bdm для читання і запису. Рекомендується купувати навіть діма з schedini пружини, щоб не довелося паяти безпосередньо на ecu, що це завжди ризик.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    16
    я зрозумів, чудово...ще цікавість, чому ви говорите, зробити деякі через bdm та інших через роз'єм odb??два інтервенції не потрібні, щоб зробити те ж саме???
    для покупки dell інтерфейс, хтось знає, дайте відгук?я роблю мила теорія,але я бачу пост, багато даних,я не знаю, якщо зараз є нові програми я, наприклад, зараз у мене win****+domus-це ще в силі?спасибі 1000

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    я зрозумів, чудово...ще цікавість, чому ви говорите, зробити деякі через bdm та інших через роз'єм odb??два інтервенції не потрібні, щоб зробити те ж саме???
    для покупки dell інтерфейс, хтось знає, дайте відгук?я роблю мила теорія,але я бачу пост, багато даних,я не знаю, якщо зараз є нові програми я, наприклад, зараз у мене win****+domus-це ще в силі?спасибі 1000
    То sw там + damos (не вс) служить для перепризначення один раз, що ти читав файл з ебу. Послідовний bdm (не у всіх є ecu цей порт) є багато різниці. В послідовний порт, зазвичай він читає тільки флеш там, де управління двигуном (і в деяких ecu навіть не всю) , в той час як в bdm, зроби повне читання не тільки флеш, але також в eeprom і мікро.
    Майте на увазі, що в деяких автомобілях, якщо не ти, файл-ліжко в bdm, ти навіть не defap і egr off, повні

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •