привіт всім.
у мене є проблема, що виникає від недосвідченості з кліо 2001 року 1.2 16v 75cv з ECU IAW 5 C2.
продавець, до якого я виконую послуги іммо офф на цей renault clio, описані вище, витрата у автосалон повністю функціональна, але в приводиться в рух вже через кілька днів,говорить, що він зупиняється, червоний індикатор в центрі блимає, а поруч індикатор стоп горить, результат іммо активний і не включається навіть не motortino стартера.
Виконана, діагноз мені помилка eeprom пошкоджений, або подібне повідомлення.
Ця проблема виникає не завжди з eeprom пошкоджена, але я і зрозумів, що це роз'єми, точніше, з правої сторони, який підключається до ебу, де і силіконовій внутрішньої вставки до контактів, при високих температурах викликає цю проблему.
рішення utulizzata в 2-х подібних випадках, і був спеціальний розчинник спрей і стисненого повітря для того, щоб зняти саме силікон приклеєний до контактів.
такі операції робите, навколо рамки все ок, від керівництво!.
у мене немає часу, щоб піти геть, що продавець дзвонить мені, та ж проблема, але на цей раз з різних помилок.
Я не механік, не що ми не знаємо, поставити руки, коли треба, але я роблю це тільки для мого особистого автомобіля, так що я зробив зняти ecu, який стоїть за впускним колектором, і, хто знає цю машину дуже добре знає роботу, що мені зробити, щоб зняти ебу!.
отримати екю намагаюся scodifica частково, заміна частково і все, переписувати ключ, пуско-все ок! ігри з першого удару.
я заявляю, що мені довелося втрутитися безпосередньо на ебу, тому що не міг в один момент стати більш діагностику двигуна.
Час 10 хвилин, щоб привести в рух іде!, навколо рамки ж проблема, інший діагноз, eeprom пошкоджена.
ок, заміну, те ж саме, 10 хв приводиться в рух згоріла інша eeprom.
у цей момент дістану будь-ecu половинку з однакових автомобілів, зупинка будинок дистрибутив маршрут.
зробити scodifica, все ок!
через кілька днів мені передзвонює продавець!.....він і втратив ключ!......
ок, можна дістати інший ключ, з замком, новий, зробити scodifica все, на прохання продавця, все ок, я планував тільки дистанційне відкриття з цієї доставки.
тепер автомобіль і ок і все ключі, без проблем.
проблеми і транспондер, навіть якщо приводити в рух, і все працює відмінно, індикатор stop і світлодіод четраро червоний lamppeggia.
як я можу вирішити, щоб вирішити цю проблему??
Шкода, що з ввічливості не запропонував мені розібрати шпигуни з картини, вважаю, що це погана ідея, як і погана ідея зробити scodifica всього, але я звик пов'язувати осів там, де хоче господар!.
я був би вдячний за невеликою допомогою від якоїсь гуру з досвідом або з тим, хто має цю проблему.