Результати 1-6 з 6

Обговорення: Corsa 1.3 69cv marelli

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7

Question Corsa 1.3 69cv marelli

Привіт всім, я пішов керівництво на веб-сайті для того, щоб зняти клапан egr з електронним. Я використовував ecm titanium, і я думаю, що я зняв все правильно.

Тепер я хотів запитати, як збирається діяти на інші карти, збільшивши небагато.
    У мене є наступні картки:

ІН'ЄКЦІЇ:
    Ін'єкції parzializzato (1)
    Ін'єкції parzializzato (Map1) (1)

ОБМЕЖУВАЧІ:
    обмежувач крутного моменту (2)
    обмежувач крутного моменту #2 (1)
    обмежувач крутного моменту #3 (2)

І як я зрозумів, читаючи навколо трохи, перша карта обмежувач крутного моменту, що відповідає тиску в рампі і тиском parzializzato в карту педаль.
    Звичайно, я не знаю, якщо це правда, то це ще на перших кроках, і я хотів би дізнатися.
    Дякую

У додатку карту, оригінальний і з egr зняв, якщо є помилки, скажіть мені, а також. (Адреса зміна: 0620a8 ліжко в 16-бітний motorola)
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я знаю, що ви вибрали машину трохи, особливо для початку...

Більшість карт потрібно змінити, щоб отримати значний приріст продуктивності з драйверів і так, ви повинні йти в 2d,... в Додаток до того, що драйвера titanium у більшості випадків не так.

Карта egr ви зловили але ви змінили щось або залишити. Ви просто повинні змінити 37 в b992 в шістнадцятковому форматі.

Якщо ви не знаєте діяти за драйвер ви можете втрутитися на всіх картах, що я від titanium драйвера, залишаючи незмінним тільки другий.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7
    Спасибі за вашу відповідь!
    Я дію на цій карті, тому що у мене є ця машина.
    З драйвера я не знаю, де взяти карти тільки в 2d, не знаю, визнати, все ще в самому початку.
    Для того, щоб бути, скажімо, в безпеці, редагувати карти, що мені від драйвера, ніж міг би збільшити приблизно в ці карти? Часу, щоб почути те, що мало різниці в авто і залишитися в безпеці, не розбити нічого.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на форумі повно інформації,просто піти і спробувати..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7
    я шукав небагато, але на цій машині не знайшов середні значення приросту для того, щоб не зробити шкоду, скажімо.. я постараюся краще

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ce цілої дискусії на marelli mjd з caterba info,використовуйте кнопку "пошук" і напишіть чарівні слова...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •