ах, я хотів би додати кілька речей,
прочитавши всі обговорення, я зрозумів, що
що стосується зміни ВР не закінчив
якщо краще повідомити про це ecu або менше, pe ril мою скромну думку
краще відпустити, я теж помітив, що не звичайні ефекти.
Ще, що стосується карти, попереднього впорскування, і після ін'єкцій:
вас залишити, а змінити тільки main? так як я робив тест
і редагувати, намагаючись стежити за ходом main, ідуть всі після вмт,
я повинен визнати, однак, що я не знаю, якщо їх тривалість є фіксованою або менше (головне звичайно, немає)
Для відображення контрольованою, отже, з ЖУРНАЛУ, звичайно, це краще зробити точні розрахунки сходження вр адекватно на iq, обманюючи, звичайно, в журналі воно вам видимі результати, про час, в додаток до сказати, що розрахувати правильно, я можу сказати, що краще зробити журнал і перевірити хід фактичного.. багато розрахунки призводять до градусів, що автомобіль, можливо, не використовує і стін..
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Не простіше збільшити електричних машин.
деякі курси було б добре, але не Alientech. НЕ рекомендується!
Вони неякісні.
Обмежувачі відносяться до 535d (файл є в банку даних), однак, обмежувачі IQ не впевнений, що все, замість того, обмежувачі Rail впевнений на 100%.
Те, що я хотів сказати, з градусів, якщо ви тримаєте звичайні пропорції між однієї ін'єкції на іншу, наприклад, в моєму випадку між main і попереднього впорскування є 6 градусів тяга в перших обертів/навантажень, замість цього між main і після майже 9 градусів, особисто або залишити тільки ті посади, preiniezioni я все ще вчуся. Що думаєте?
Привіт,
ось посилання: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1473518892
У будь-якому разі я не поставив так як це загальне поняття, враховуючи, що EDC16C в загальних рисах однаковий для всіх версій
Всім привіт, бачу, що ultiko пост сходить до досить небагато часу назад, але спробуйте запитати те ж саме, я теж EDC16C39 883 006, зокрема, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
Я збираюся відключити вихором, і вчуся на фотографію я знайшов площа кола обов'язків, який управляє відкриттям/закриттям, і я очищений, тепер в очікуванні замінити впускний колектор з алюмінієвої я хочу, щоб видалити всі реалізувати, але тут виникає сумнів, як я можу видалити управління? Якщо я правильно зрозумів, я повинен очистити dtc, пов'язані з наявністю приводу, але як я можу його знайти?
На жаль, я навіть не знаю код помилки, якщо я якимось чином відключити і створити помилку мені знак!