Для мене, помиляєшся з фактором обертів, для мене 4000
я поясню одну річ;
якщо ми говоримо про двигунах внутрішнього згоряння x 1/2 іскра тобто, то, бензин, спирт і т.д .. мені варто витрачати часу, але в дизельних двигунах, за винятком деяких 2-х тактних, ні!..але я також можу і помилятися:
заздалегідь нагнітання служить для оптимізації спалювання себе, чекаючи мазуту на номер або пускова камера згорання кожен раз, коли двигун збільшує обороти, так? що дизельне паливо згорить перш, ніж поршень досягне ВМТ (верхньої мертвої точки) де вихід ? майже нульовий, чому? у дизельний двигун ? поршень ж запалити паливо comprimendolo
сподіваюся, це було ясно.
привіт, вибачте я не розумію речей, що це означає перетворення isoentropica?... якщо ви виробляє тепло в процесі стиснення, не ? звичайно, перетворення ідеальним, але з dissipazioni і, отже, не ? звичайно isoentropica..... я не хочу продовжувати підкреслити, що подані документи переведені на російську мало зрозуміло все із заяви мало правдивої...а то в кінці кінців ? мало зрозуміло, як можна змінити кут початку упорскування( це ? точне напис передоплати, у разі дизельного двигуна) не хочу робити дуже простий... відомий iq, що vuooi надати вам розрахунки, на скільки потрібно заздалегідь, щоб відцентрувати етапі корисно згоряння, щоб їсти? тобі потрібна серія спостережень, експериментальні роботи з картою ori автомобіля... і в будь-якому випадку, якщо введіть в протифазі корисно межа, після згоряння ви можете мати переваги в перехідних зі збільшенням швидкості? очистка камери згорання..