Сторінка 34 з 34 PrimaПеред ... 24323334
Результати з 331 по 340 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Джек, ви автомобіль впорскує 86 мм^3

для Tranky, послухай не ревнуй з безліччю рахунків, якщо виконайте те, що я сказав, я зробити перед
    роблю рахунок на свій приходять близько 22°, а в твоєму випадку це розраховано на 4000 об / хв на 500 оборотів більше, що має 147 є
    button.
    Мені здається, значення alqueva висока для авто в наявності.. говорячи про 5000 обертів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    від того, як вони навчили мене недавно (не на вершині, але це били рогами сильно) запускаю цей розрахунок..
    наприклад, на ін'єкції в 4500 (режим бп, що у мене на моїй edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х разів на 80mm3 і час в 80mm3 на 1600 бар 975 мікросекунд = 26,32 градусів тривалість впорскування
    ін'єкції мод завжди 4500rpm:
    4500/60/1000000X360=0,027 х разів на 100mm3 і терміни mod 1700 бар (нової вр створено) і 1180 мікросекунд = 31,86 градусів
    В кінці кінців, ви, можливо, різницеві і ви отримаєте різницю в градусах на ін'єкцію, що б центрується для належного згоряння, але потім ви робите кілька тестів і журнал, що в розрахунок.. часто стіни, або, може бути, пожирає якійсь мірі в ...
    сподіваюся, я не неправильно розрахунки, але я думаю, що немає
    Шкода, що на складі в 4500 впорскує між 50 і 55mm3 близько і не 80..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Шкода, що на складі в 4500 впорскує між 50 і 55mm3 близько і не 80..
    правда.. акції ці автомобілі приїжджають як вр 64mm3, які навіть не досягають.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Для мене, помиляєшся з фактором обертів, для мене 4000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    вибачте giarras ? що буде коштує??
    що не слід змінювати їх, ось що я хочу сказати, х, не стоїть, стоїть. і так сказати, сицилійський hahhhhaa

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    він каже, також і у нас в регіоні cos? але вам цікаво, вкажіть, по-твоєму, "стоїть", що це означає?? що ви маєте на увазі, зокрема??
    я поясню одну річ;
    якщо ми говоримо про двигунах внутрішнього згоряння x 1/2 іскра тобто, то, бензин, спирт і т.д .. мені варто витрачати часу, але в дизельних двигунах, за винятком деяких 2-х тактних, ні!..але я також можу і помилятися:
    заздалегідь нагнітання служить для оптимізації спалювання себе, чекаючи мазуту на номер або пускова камера згорання кожен раз, коли двигун збільшує обороти, так? що дизельне паливо згорить перш, ніж поршень досягне ВМТ (верхньої мертвої точки) де вихід ? майже нульовий, чому? у дизельний двигун ? поршень ж запалити паливо comprimendolo
    сподіваюся, це було ясно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    якщо ви завжди говорите дизель єдиний спосіб мати більше потужності і дати дизель...
    і марно шукати карти тисяча чи тисяча інших способів зробити двигун..подають дизельне паливо в pi?
    і якщо ви хочете, щоб дати дизель це v? в карту відносне ? ви d?...крапка.
    всі інші речі, згадані вами cattivik картки "контур", щоб узгодити всі параметри нової запитом нафта...
    для підвищення тиску ? мод, який мені не дуже подобається, а аванси, як я сказав, я якийсь пост-е? і як справедливо ти помітив, навіть ти вдома costtrutrici залишаються "lasche" в цьому сенсі, а може, особливо, з час вприскування дуже довгі, я б вважав за краще віддати його, і тому, що кожен може заздалегідь відповідає в середньому збільшився на 10 бар у патронник, отже, на поршень і на всю трансмісію...
    перевели більше "сила"....
    Я повністю згоден з вами..
    крім того, я вважаю, що вводити теж там, у вмт не сенсу, а ? шкідливим.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    st? готується трактування досить довго на цю тему, що я думаю, яскравість? кілька аспектів, або, принаймні, намір було б...
    майте терпіння-й? збираючи матеріали, щоб спробувати зробити щось корисне...
    Великий манро, зовнішній вигляд, хочеться читати ваше керівництво...

...в змозі заздалегідь відповідає в середньому збільшився на 10 бар у патронник, отже, на поршень і на всю трансмісію...
    перевели більше "сила"....
    Але в цьому випадку знос на ранній стадії, в тому числі механіки двигуна (manovellismi, підшипники ковзання, поршні, і т. д...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ось вам, хлопці, як і обіцяв....і я заявляю, що це не керівництво реального потоку, де і як діяти, щоб moddare цей параметр, але як ви будете читати це набір фактів, щоб спробувати поглибити цей комплекс параметрів двигуна дизель...
    привіт, вибачте я не розумію речей, що це означає перетворення isoentropica?... якщо ви виробляє тепло в процесі стиснення, не ? звичайно, перетворення ідеальним, але з dissipazioni і, отже, не ? звичайно isoentropica..... я не хочу продовжувати підкреслити, що подані документи переведені на російську мало зрозуміло все із заяви мало правдивої...а то в кінці кінців ? мало зрозуміло, як можна змінити кут початку упорскування( це ? точне напис передоплати, у разі дизельного двигуна) не хочу робити дуже простий... відомий iq, що vuooi надати вам розрахунки, на скільки потрібно заздалегідь, щоб відцентрувати етапі корисно згоряння, щоб їсти? тобі потрібна серія спостережень, експериментальні роботи з картою ori автомобіля... і в будь-якому випадку, якщо введіть в протифазі корисно межа, після згоряння ви можете мати переваги в перехідних зі збільшенням швидкості? очистка камери згорання..

Сторінка 34 з 34 PrimaПеред ... 24323334

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •