Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: Анти-тертя

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    6
    Привіт нас в майстерні ми використовуємо різні масла, але я віддаю перевагу, як продукт ТОП mobil 1. велика нафта є люди, які через незнання своїх автомобілів, вони також відбувся 40000km і ми не виявлені пошкодження турбін, ні інших органів. унікальний проти самої іноді надмірним, якщо взяли в роздріб. для з'єднання підтверджую, жир, чорний з мила літію та дисульфіду мобільний вони. коли демонтувати, перевірити стан рівних кутових швидкостей. з повагою, симон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав simone1982 Visualizza Messaggio
    Привіт нас в майстерні ми використовуємо різні масла, але я віддаю перевагу, як продукт ТОП mobil 1. велика нафта є люди, які через незнання своїх автомобілів, вони також відбувся 40000km і ми не виявлені пошкодження турбін, ні інших органів. унікальний проти самої іноді надмірним, якщо взяли в роздріб. для з'єднання підтверджую, жир, чорний з мила літію та дисульфіду мобільний вони. коли демонтувати, перевірити стан рівних кутових швидкостей. з повагою, симон
    Привіт не проблема, ціна теж у мене в майстерні, вона як mobil сша ? В моїй машині масло важко, але максимум 15000 км. Сабір/shell helix ultra (professional)/ mobil?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    будь ласка, не маже ми обговорення з пост sensa senzo тільки х до повідомлення, спасибі !!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав КЛАВДІЯ. Visualizza Messaggio
    будь ласка, не маже ми обговорення з пост sensa senzo тільки х до повідомлення, спасибі !!!!!!!!!

Привіт Клавдія, я не думаю, що вони дискусії без сенсу ..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    6
    Доброго дня, прошу вибачення, я не знав, що є хоча б гонки на повідомлення я просто мрію до мінімуму. однак, як показано раніше, ми використовуємо MOBIL 1 5W30 Велике масло.Потім у деяких автомобілях, особливо з великою потужністю і продуктивністю, це нормально, що масло опускається ****llo.Краще менше робити, але високі температури погіршують і роблять випаровування масла, що буде вводити за допомогою спеціального трубопроводу в системі всмоктування. Для де й завжди краще перевірити і долити якщо потрібно. з повагою, симон

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •