вей чет я Nunzio я знайшов блукаючи по мережі qst форумі, і я ? здалося цікавим...я сподіваюся, що зможу поговорити, обмінятися ідеями з усіма вами![]()
вей чет я Nunzio я знайшов блукаючи по мережі qst форумі, і я ? здалося цікавим...я сподіваюся, що зможу поговорити, обмінятися ідеями з усіма вами![]()
Привіт, нунціо ласкаво просимо..не говоріть трохи + вас?
привіт giarris задоволення...я молодий чоловік, який працює в майстерні механіка від менше року і одночасно мені подобається, так само, в світі електроніки в автомобілі і не тільки, cos? починаючи гру, з моєї машини, я занурена в цей світ, чому? я думав, що c'? за дросельної заслінки або датчик витрати повітря або що регулює форсунок...дякую за блог пряма одного тут на форумі, що ? дуже корисні б я її називаю, і дослідження, які, на жаль, x-зараз я не можу зробити вникав, але кожен раз, коли я сідаю за пк або подивитися значення в діагностиці змушує мене відчувати себе години, що-то в + я знаю, і все ж, це ж механічна робота, він має переваги в двох словах молодого чоловіка, який не хоче робити тільки механічну частину автомобіля, але хотів би, що на автомобіль ми знали, працювати з усіх точок зору
привіт, нунціо,і ласкаво просимо, ви можете сказати нам, скільки вам років і де ви знаходитесь?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
24-річний Бронте(CT)
привіт, Нунціо, ласкаво просимо.
Ласкаво Просимо Nunzio
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ласкаво просимо NunzioAlfa