доброго дня колеги, я розглядаю придбати dtc remover хтось з вас використовує його функц ??? варто ??
доброго дня колеги, я розглядаю придбати dtc remover хтось з вас використовує його функц ??? варто ??
для мене співвідношення ціна якість відмінна.
уго ---- президент A.E.P.
спасибі ugoboss
привіт клавдія, у мене версія трохи стара dtc remover не погано, все залежить від того, як ви її використовуєте, я sconsilgio, щоб використовувати його.
Є думка, що краще вирішити їх проблеми piùttosto, що переступити через проблему.
Давно мене попросили видалити DTC на ерг альфа тому, що це був несправний, я scosigliato рекомендую, але клієнт наполягав на тому, щоб не побачити, що контрольна лампа несправності двигуна постійно горить і не хотів вантажити.
Вже через кілька місяців була доставлена в майстерню, тому що автомобіль йшов на ривки і курив.
Проблема була ерг, що погіршило дефект, але мають виключені помилки ці дав йому у важкий час і не мало.
Дуже часто також використовується для видалення DTC на подушки, і безпеки?....
тому, перш ніж видалити DTC подумай 2 рази....якщо не шар, звичайно, потрібно.
Захоплює, торговими витрати на діагностику, щоб краще зрозуміти проблеми, які виникають.
Наприклад, в delphi не завжди точний, залежно від типу двигуна або автомобіля являє невідомі помилки, і з діагнозом специфікації для цього бренду, вискакує помилка, що delphi не може визначити.
Сталося 10 днів тому, на момент 2009 року.
у той час як fiat ecu scan сигналізує помилку в delphi, мені, як сталася невідома помилка.
привіт, я з тобою згодна на те, щоб вирішити проблеми .з приводу діагнозів в delphi x мене це іграшка для diy , я використовую kts і texa з регулярною abon , повертаючись до програми x dtc, якщо ви займаєтеся відображень ecu, це дуже корисно, тоді як все, якщо будеш неправильно використовувати те, що відрізняється
Але подивіться, що стосується карти, я починаю робити щось на бензин, і тепер у мене не було проблем.
що стосується delphi, думаю, трохи по-іншому, все завжди залежить саме від використання і деякі функції є небезпечними.
Давайте згадаємо, що оригінал має набагато більше можливостей, ніж те, що знаходиться за 150€ в залежності від версії ви платите 2500 руб. не 150.
Я згоден, щоб мати все оригінальне, але ви не можете чекати, щоб почати з 5-7000 євро в устаткування, не знаючи, куди подіти руки.
Я часто читаю людей, які хочуть зробити scodifiche і т. д., і він ніколи не зварена у своєму житті, не знає фішки, але ще гірше, ви не берете на себе обов'язок виконувати datasheet.
Само для діагностики, наприклад, peugeot з боді, другий, що ти робиш, машина не заводиться більше.
Є думка, що більше функцій в обладнанні є і більш, і легко, що ти облажаешься.
Краще замість того, щоб почати знати основи і plurimarca як delphi по-моєму, підходить для початку, потім, якщо хочеш, підходь в будь-який час мова і відрізняється, то на копійки, що ви починаєте заробляти з діагностики, перепрограмування форсунок і багато функцій, які в той же delphi дозволяє, ви можете підштовхнути, щоб мати програмне забезпечення і інтерфейси надійні специфікації для кожної марки або групи.
наприклад, якщо ви купуєте OTC 750D bosch, який буде коштувати вам 3500 євро і тільки для діагностики, ви починаєте ragon, давно завдяки цьому пристрою я міг би зробити вирівнювання bmw, що, як ми всі знаємо, і потрібно офіційний діагноз для цього.
Повертаючись до DTC remover 320 руб. є витрати, які ми, може бути, як ви кажете, для якоїсь обробки.
я буду використовувати тільки для якої-небудь тест, і я повинен сказати, що це працює, але я не отримав результати, наприклад, з карти, витягнуті в послідовний.
dtc remover не працює на dtc, air bag.
уго ---- президент A.E.P.
я думаю, що ти повинен повідомити тобі краще!
Не, я мала на увазі DTC remover якщо але з іншим програмним забезпеченням, якщо я зробив я неправильно висловився.
ce програмне забезпечення для vw, який працює на блок управління подушками безпеки, і можете видалити коди несправностей, скидання , калібрування датчиків і т. Д..
ПОЗАБІРЖОВИЙ 730 від бош, наприклад, дозволяє записувати значення з датчиків, збої.
на clio 2001 року у мене були проблеми з подушками безпеки з датчиком аварії пошкоджено, не просто замінити його, я повинен був записати його значення homnico в блок управління подушками безпеки.
Бажаючи я міг би також перешкоджати помилку або з sofrware спеціального видалення DTC.
є не тільки програми itlaliani для двигунів і автомобілів, ми звикли до нього на італійській мові.
хороший курс англійської мови, і бачиш, як на тебе відкриває ящик пандори.