Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 48

Обговорення: A3 8L 1.9 tdi 130cv ASZ + зміни

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98

A3 8L 1.9 tdi 130cv ASZ + зміни

Всім привіт, хлопці...

У мене a3 8l, перша версія, модель насоса-форсунки 1.9 tdi двигун asz, я внесла зміни під, як зміна турбіни від 1749 в 1749vb зміщений ARL (гольф 4 150cv/ibiza cupra 160hp),
    і я зробив карту...

По карті я міркував так: так як між двигуном ASZ і ARL, змінюється тільки турбіни і IC... чому б не скопіювати значення ARL на ecu ASZ?

так я скопіював значення n75 + boost limit map + target boost + smoke map driver wish...

Потім я пішов за керівництво, яке існує для файлів EDC15...
    і я відредагував injector duration і start of injection...
    машина в порядку, але відомо, що це ДУЖЕ лінива від 1500rpm до 2300rpm, де ЕШ змушував відчувати себе порівняно з ARL... і потім, коли був у стрільбі, відомий на перемикання передач, що egorazione починає гофрировать, в тому сенсі, штовхає мова, знижується потужність random...

я прошу допомоги у вас з логікою карти, або, якщо v переробити з нуля... головне, мені потрібно знати, це:
    видно, що турбіна є ARL правильно скопіювати карту n75 від ARL і наклеїти на ASZ??? або краще працювати на свій вихідний файл, не копіюючи нічого з arl?

У додатку свою картку з тією, що я модом і файл, куди я пішов за керівництво про те, як змінити EDC15
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    я не експерт, як і інші, хоча На мою думку з моєї точки зору, ну і взагалі не робіть все від **** з орі ...
    відомо, отвори в карті для тебе це іди погано ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав carfree Visualizza Messaggio
    я не експерт, як і інші, хоча На мою думку з моєї точки зору, ну і взагалі не робіть все від **** з орі ...
    відомо, отвори в карті для тебе це іди погано ...
    дякую за відповідь,
    могли б ви люб'язно сказати мені, де ви знайшли дірки в карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    inz parzializzato і тиску турбо, принаймні, з того, що я грав, я повторюю, я не експерт .. так що можу помилятися ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    я розумію, що ви маєте, є деякі моменти, де є від'ємне значення, то ефект копіювати вставити, на ARL є точки, які під 0,50 мг на елемент, але це відноситься до карти диму...
    turbo, а, можливо, тому, що має працювати таким чином, я не знаю... я просто копіювати вставити з arl в asz, і обробляється як вручну....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    ви на скільки я бачу ... за кроком нижче, як ти кажеш, і бачу, як з отвору, так що я не хотів би, що два файлу не збігаються, тому що з вашого опису, як вона йде до машини ... здається, саме те, що я бачу я .. як ми дійшли до межі до межі без палива те ж саме для тиску турбо .. увага може бути я, стріляючи в лайно, але по мені ..
    варто, а якщо взяти і зробити з **** .. порада від недосвідченого ... знаходяться в стадії вивчення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    в ідеалі, я також вивчення чимало років...
    а якщо автомобіль дає мені відчуття порожнечі... як ніби він потонув... я не хочу, що б маховик або турбіну, щоб зробити гру... тому що навіть в оригіналі робить так...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    якщо він навіть в оригіналі так і було ...ну тоді .... не знаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    потім ще, що я хотів зрозуміти... правильно змінити аванси уприскування і тривалість уприскування таким чином, як це зробив я?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    залежить від того, як я залишаю зчеплення, тому я у грі, який йде в справу, в іншому випадку v отримує чудовий шанс забити...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •