Всім привіт, хлопці...
У мене a3 8l, перша версія, модель насоса-форсунки 1.9 tdi двигун asz, я внесла зміни під, як зміна турбіни від 1749 в 1749vb зміщений ARL (гольф 4 150cv/ibiza cupra 160hp),
і я зробив карту...
По карті я міркував так: так як між двигуном ASZ і ARL, змінюється тільки турбіни і IC... чому б не скопіювати значення ARL на ecu ASZ?
так я скопіював значення n75 + boost limit map + target boost + smoke map driver wish...
Потім я пішов за керівництво, яке існує для файлів EDC15...
і я відредагував injector duration і start of injection...
машина в порядку, але відомо, що це ДУЖЕ лінива від 1500rpm до 2300rpm, де ЕШ змушував відчувати себе порівняно з ARL... і потім, коли був у стрільбі, відомий на перемикання передач, що egorazione починає гофрировать, в тому сенсі, штовхає мова, знижується потужність random...
я прошу допомоги у вас з логікою карти, або, якщо v переробити з нуля... головне, мені потрібно знати, це:
видно, що турбіна є ARL правильно скопіювати карту n75 від ARL і наклеїти на ASZ??? або краще працювати на свій вихідний файл, не копіюючи нічого з arl?
У додатку свою картку з тією, що я модом і файл, куди я пішов за керівництво про те, як змінити EDC15