Результати 1-8 з 8
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28

Nissan qashqai мінімум гойдалок

привіт, у мене чистий метелик на qashqai 1.6 бензин hr16, тепер у мене є мінімум, який стрибає від 1.3 до 2000 оборотів в хвилину, я зробив скидання з діагностичний дросельної заслінки і дросельної заслінки, але нічого не.
    є і якісь кроки, посібник для навчання дросельної заслінки і дросельної заслінки і, можливо, масової витрати повітря?
    я також спробував в Nissan, але мені кажуть, що змінити метелик 1200 євро плюс пдв.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    коротко їх Ти намагався зняти кабель батареї?
    які інструменти для перевірки параметрів??
    може бути, є якийсь, Враховуючи, що закони типу відсоток відкриття або міні..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    зазвичай прибирання закінчена, ви повинні від'єднати акумулятор і почекати кілька секунд покласти в рух, і не прискорити відразу чекати кілька секунд .... принаймні, з Nissan micra, мені довелося, і, роблячи так, ми навіть не був потрібен діагноз ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    ну ви знає, Nissan дають завжди найдорожчий покладіть шматок знову і вирішите, не знаючи, якщо ви дійсно повинні замінити я чистити тільки .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    я пішов цим інструкціям :
    Переконайтеся, що педаль акселератора повністю відпущена

- Поставити перемикач стартера в положення ON і почекати не менше 2 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення " OFF " і почекати не менше 10 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення ON і почекати не менше 2 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення " OFF " і почекати не менше 10 секунд

НАВЧАННЯ ПОЛОЖЕННЯ ДРОСЕЛЬНОЇ ЗАСЛІНКИ ЗАКРИТА

Процедуру Навчання положення дросельної заслінки закрита дозволяє визначити місце розташування дросель повністю закритий, процедура, яка повинна виконуватися при відключенні роз'єму від електроприводу дросельної заслінки або блоку управління двигуна.

- Переконайтеся, що педаль акселератора повністю відпущена

- Поставити перемикач стартера в положення ON

- Переконайтеся, що під час цих 10 секунд буде чути шум від руху дросельної заслінки

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    увімкніть автомобіль і отверни х смужка любиш, не торкаючись до педалей газу ти attc вентилятор і подивитися, якщо ви встановлюєте!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    У мене така ж проблема на Ford fiesta проблема була в півмісяць шестерня, яка передає так самоката у метелик знежиреної і чистою, щоб добре жир новий і далі йде, що дивно, спробуйте, може бути, навіть.тобі цієї проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    спробуйте зробити скидання параметрів autoadattativi і після навчання фонического колеса з діагнозом хороше.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •