Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312

Копіювання файлу авто

Всім привіт, хлопці, я хотів запитати дещо, маючи дві машини рівні з питання una147 1.9, 120 л. с., можна взяти його карту, зміна і завантажити його на інший? Я десь читала на форумі, що треба було спочатку читати оригінал, ніж інші авто, а потім робити справи..c і хтось мені може пояснити?спасибі всім і buonaseraa серед

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    прочитати оригінал до кожного, що потрібно, а потім ви повинні перевірити, якщо як sw однакові, і в цьому випадку ви можете написати його на цій машині (інших немає) в іншому випадку треба скопіювати зміни на оригінальний файл, який ви читаєте.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    прочитати оригінал до кожного, що потрібно, а потім ви повинні перевірити, якщо як sw однакові, і в цьому випадку ви можете написати його на цій машині (інших немає) в іншому випадку треба скопіювати зміни на оригінальний файл, який ви читаєте.
    Саме бруно скопіювати параметри, але ви можете зробити це безпосередньо або вручну для кожної карти ? Доброго ранку усім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    це легко ви можете зробити це в півсекунди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    перевірити, якщо цифри sw і hw рівні, в іншому випадку, якщо ти ecm скопіюйте файли кроком і додайте їх в файл ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Привіт carfree і якщо сонце hw дорівнює sw немає? Що я роблю, я читаю оригінальної карті, потім з ecm як скопіювати кроком?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    ах так, пробач, я був неправий, я не повинен був писати на ecm відкрийте файл спочатку, потім ..
    у лівому верхньому куті, див. файл натискаєте і знаходите зведення кроком .. і звідти ти все

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав carfree Visualizza Messaggio
    ах так, пробач, я був неправий, я не повинен був писати на ecm відкрийте файл спочатку, потім ..
    у лівому верхньому куті, див. файл натискаєте і знаходите зведення кроком .. і звідти ти все
    І дуже зрозумілий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    відкрити ecm додайте вихідний файл та файл mod, навіть якщо вони не мають ті ж номери .. праворуч відразу ставимо мод-файли він побачить, що нагадує вафлі карт див. v, що буде означати карти змінити у файлі мод, який ви ввели, одразу підтвердив, завжди повинен бути на головному екрані в правому перейти на файл огляд кроком зберегти і збереження практично карти файлу мод ... потім відкрити з допомогою ecm тільки файл орі, йди завжди на файл кроком огляд, шукаєш файл кроком, що ти врятував зробіть "застосувати", потім ок, потім знову на файл робиш зберегти eprom змінений і гра зроблена ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    я сподіваюся, що було ясно ....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення