Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    у 1800 може зробити піків тиску. якщо хочеш спробувати, постав 1750 press, і всі біти і обмежувачі rail 1800 або більше, і випробування.
    потім перевірте реальний тиск, і мета з діагнозом і зрозуміти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Почекай, те, що я хотів знати, було те фізичної межі датчика і для мови піків думав я, хоча на ваш досвід, скільки бар може змінюватись в рампі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Почекай, те, що я хотів знати, було те фізичної межі датчика і для мови піків думав я, хоча на ваш досвід, скільки бар може змінюватись в рампі?
    насос rail скажімо стандартний на 1.9 (не більше 150cv, так сказати) не перевищує поріг стійкості 1680 приблизно так, що все вирішувати iq що ти хочеш.
    На практиці не потрібно, що постріли тиск, як би пожежникам, потрібно розрахувати від iq, що ви хочете отримати в правильному калібрування в рампі і повітря та зростанням надходження в розрахункове значення необхідно, що не завжди є реальним і його однодумців в діагностики з test on the road.
    На питання про порогу датчика, якщо перевищує значення межі автомобіль йде, звичайно, recovery, але у вас є 2 можливості:
    1° знайти обмежувач справедливо, що дає більший тиск в іншому випадку не надходження на ціль і натискає recovery завжди, а
    2° зміни і датчиком опору, розраховані, як працює звіт значення резистора (вимірюється в омах), щоб скасувати зверху, але так легко посилаєш благословити звіт вимірювання, звичайно.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    12
    Що діагноз, використовуваних для перевірки iq? і час впорскування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    multiecuscan є гарним sw,то є безліч програм, величезний вибір....................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Delphi для мультибрендові і мнс для Фіат/альфа, що це краще, ніж delphi.. Більш швидкий, щоб відкрити і використовувати, і менше неприємностей
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •