Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108

Talking Суміш на додаток до дизель

Всім привіт, не писав давно і для різних проблем, тепер я прошу вашої допомоги, по відношенню до суміші, що складається з моторного масла і ацетону чистого 100% для дизельних двигунів, в pqdticolar чином, для 1.3 mjt. Розмовляв з колегою, він мені сказав, що пропорція: 150 мл чистого ацетону, 300мл масла двигуна (яким би воно не було) і 20 євро дизельного палива. Читаючи на інтернет замість цього, я знайшла докладний керівництво, приблизно на 8/9 років тому, в якому пояснюється, якийсь тип, пропорції: на 1,5 мл з 1,8 мл чистого ацетону 100% за кожен літр дизельного палива і 1,5 мл на 1,8 мл масло для двигуна (яким би воно не було), змішати їх разом і покласти їх в баку після того як ви зробите повний. Хто з вас знає щось і може допомогти? Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Прости невігластво BlackFog, що функція ця добавка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Привіт, чищення conponenti зацікавлені, зниження споживання в довгостроковій перспективі, невелике збільшення продуктивності на низьких оборотах, і навіть на високих на 5000 оборотів в хвилину.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    за те, що я знаю кількість із згаданих тобою збігаються

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав andrew64 Visualizza Messaggio
    за те, що я знаю кількість із згаданих тобою збігаються
    Який з двох величин співпадають? Перший чи другий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    15 мл на кожен літр дизельного пального буде чистий ацетон 100%, що масло 2-тактний синтетичне

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    6
    не раджу мінерального масла для додавання в дизельне паливо, тому що це створює ніжки і з плином часу можуть бути порушені.. у мене є клієнт, який додає рапсове масло на його fiat punto 1.9 jtd і 1 місяць тому нам довелося демонтувати форсунки і насос.. Я завжди раджу додавати в малих дозах (1/2 літра макс гасу і 20 євро, дизельного палива) гас, який не легко доступні, але я думаю, що підвищення продуктивності багато, тому що містить цетанове число вище, ніж у дизельного палива

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Але це не створює проблеми на насос в довгостроковій перспективі? це дійсно корисно?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •