Сторінка 3 з 18 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Tranky я хотів би зробити карту інформації, або розраховується як ти кажеш,наскільки я піднятися з вр я говорив в цілому авансові платежі їх розрахунок на основі часу уприскування.вірно? Але карта, про яку ти говориш, отже, нм/iq карта перетворення ? Де я можу її знайти?
    Називається, і т. Д. "кількість уприскуваного палива" під карти лямбда.
    Раз ви робите їх для розрахунку найбільш IQ просто, аванси є вийдеш з розуму бачив, що вони йдуть, розрахованих відповідно до Рампи, обороти і формули.. Подумай про це після, тепер ти ваги ВР excel і розраховані всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Цю карту мій файл драйвера, завтра я покладу до її дослідження....те, що мені цікаво :ви дали по вр rail iq до 90 мм3 можу залишити тиску, як для 70 мм3? Враховуючи, що від роботи до 1600 бар залишу без змін? Я бачу, що для 60 мм3 дорівнює або подібного зараз не пам'ятаю, звичайно...моддінг 4% або 5% на пізній час. Те ж саме-карту turbo. Якщо залишу, як для iq від 70 у мене тільки проблеми тиску недостатньо, вірно? Я можу моддінг потім, адаптувавши її до iq, можливо, через журнали, на вулиці? Або я помиляюся, а?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Цю карту мій файл драйвера, завтра я покладу до її дослідження....те, що мені цікаво :ви дали по вр rail iq до 90 мм3 можу залишити тиску, як для 70 мм3? Враховуючи, що від роботи до 1600 бар залишу без змін? Я бачу, що для 60 мм3 дорівнює або подібного зараз не пам'ятаю, звичайно...моддінг 4% або 5% на пізній час. Те ж саме-карту turbo. Якщо залишу, як для iq від 70 у мене тільки проблеми тиску недостатньо, вірно? Я можу моддінг потім, адаптувавши її до iq, можливо, через журнали, на вулиці? Або я помиляюся, а?
    Для 90mm3, принаймні, ти повинен піднятися до 1650 rail в іншому випадку терміни і авансові платежі не доходять до тих iq. В Rail зупиняється в 1600 на 70, але до цього не дійде IQ, слід зупинитися нижчі на кілька градусів.
    По-моєму ти правильно робиш, спробуйте крок за кроком, якщо ви можете. Зрештою, не ви, даючи кроком, надмірно і погано, що йде вам recovery без пошкоджень, але, принаймні, з діагнозом ти знаєш, де помиляєшся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Tranky я також знайшов карту з/iQ, і у мене є в вр вартістю від 5000 за обидві осі..., дивлячись на інший файл, посилання я думаю, що так, якщо rmp в першій осі і з у другому, і дивитися, щоб добре значення, що я вважаю, для 500 nw значення від 100 я так розумію вони мм3... в цей момент мені не потрібен перерахунок, вірно? Я зупинився на 90 мм3 і, отже, є "хмари" точно? Карта, яку я знаходжу, це та, vgt, але, можливо, тому, що вона розраховується вже в 80 мм3, а не 70, як на файл, який я використовую посилання...завтра я спробую ще!
    Точно. Не чіпайте цю карту. Важливо, що в педалі і lim пара, ви йдете, щоб зайняти 500, а використовуєш все так, то lim iq роблять свій борг, раз встановлені в 90 мм3

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі errecinque, що ти знаєш карту вдт виставитися 80 мм3? Тому що в 70, як на браво 150 л. с., не знаходжу...сьогодні ввечері, замість тієї, що я думаю, vgt. Гарне продовження дня!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Спасибі errecinque, що ти знаєш карту вдт виставитися 80 мм3? Тому що в 70, як на браво 150 л. с., не знаходжу...сьогодні ввечері, замість тієї, що я думаю, vgt. Гарне продовження дня!
    Деякі карти, які, здається, вдт установлюються на 80, і інші в 90..(знайдеш з драйвером від тебе descrittp під "турбо") не знаю, що логіку ви використовуєте для читання, але перше, що я бачу, здається, в 90.
    Зацікавлені в кінці кінців змінити цю карту.. я тобі скажу з досвіду видно, що вони слідують один мій, і я прийшов, щоб змінити, навіть я цю карту, що ви можете залишити на даний момент. Впливає тільки з метою усунути будь-які piccard турбіни, отже, в кінці роботи все інше.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Так що нехай зараз почала шукати обмежувачі...ти кажеш, що розблокувати всі обмежувачі і підвищення тиску в рампі до 1650 бар можу впорснути 90 мм3 з цією конфігурацією? Звичайно, потребує, на картку педаль, що 90 мм3...на Жаль, якщо не проходить quest минулого тижня у мене дуже мало часу для мене,тут, у майстерні є пекло, всі хочуть, щоб ремонт автомобілів в останній день!!чорт візьми!!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Так що нехай зараз почала шукати обмежувачі...ти кажеш, що розблокувати всі обмежувачі і підвищення тиску в рампі до 1650 бар можу впорснути 90 мм3 з цією конфігурацією? Звичайно, потребує, на картку педаль, що 90 мм3...на Жаль, якщо не проходить quest минулого тижня у мене дуже мало часу для мене,тут, у майстерні є пекло, всі хочуть, щоб ремонт автомобілів в останній день!!чорт візьми!!
    По-моєму досягти 90mm3 inj з тиском, але я повинен бачити в opera з журналу, і ви побачите результати.
    Погано, що йде, якщо неправа, може статися, що:
    Виріжте серцевина з флейти на високих обертах і inj падає і, можливо, постане recovery на насос hp але нічого серйозного, і їх оцінки дати якісь 30 бар більше, але тільки в режимі IQ.
    Калькулятор, excel і багато часу...
    Іди, брате!!!!!!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі tranky доброту!!!я знаю, що моя відпустка пройде з калькулятором в руці, ха-ха

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Спасибі tranky доброту!!!я знаю, що моя відпустка пройде з калькулятором в руці, ха-ха
    Рада..
    коли розрахувати час, розрахувати для вартістю до 1700bar rail, то я тобі його межі на 2 обмежувачі rail в 1650 і у випадку не надходження на iq з журналу, просто підніміть обмежувач.
    Звичайно, це ідея, щоб уникнути розрахунків від масштабу і зробити роботу чистіше.. бачиш ти!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 3 з 18 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •