вони роблять дуже добре з obd![]()
вони роблять дуже добре з obd![]()
Привіт всім я втручаюся в обговорення, у мене теж є edc15 c2 citroen/Peugeot, що я не можу читати з kessv2 до школи , практично я хотів би прочитати цю ecu до школи з kessv2 я з'єднаний із схема pin out знайдені на веб-сайті не можу розмістити, тому що не можу завантажити файл, однак, коли я намагаюся читати мені помилку "дзвінок-будильник", потім програма говорить мені, щоб вимкнути запалювання, але як мені це зробити? Я підключений маси два позитивних і k-line напруга, ви бачите в програмі, проте, я отримую цю помилку, хто-небудь може сказати що-то, спасибі всім
Спасибі errecinque відповідь , я думаю, я розумію, що це екю, які ви, можливо, тільки в бд, встановлена на автомобілі?насправді на кв не вважаю, це я вважаю тільки в kess, але я не розумію, що означає, що ви читаєте без харчування?і потім, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, що я повинен робити в школі? Відірвався якийсь дріт?
на стійці, щоб прочитати, треба спочатку видалити e2prom, тому що в іншому випадку ce блок коду, щоб проблема вимкнути запалювання якщо ви хочете працювати в школі треба, що ти з проводів маси і харчування ваших, і поставити вимикач на провід живлення.
уго ---- президент A.E.P.
Спасибі ugoboss відповіді схема підключення я поставив масу до t2 m4 k line t1 b1 і два живлення в d4 t1 і t2 m1, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, де знімаю харчування
Спасибі errecinque та насправді ugoboss дав мені чітке пояснення, зараз спробую отпаять пам'ять і знову прочитати в будь-якому випадку pin-out здаються вам справедливими? І коли, що говорить мені, щоб вимкнути запалювання, який від'єднати провід? Ще раз спасибі всім
Поставити перемикач 0-1 на провід +12в, і ви на місці
"Ок" живлення +12 в який з двох?