Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Обговорення: Читання edc15c2

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    вони роблять дуже добре з obd

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Привіт всім я втручаюся в обговорення, у мене теж є edc15 c2 citroen/Peugeot, що я не можу читати з kessv2 до школи , практично я хотів би прочитати цю ecu до школи з kessv2 я з'єднаний із схема pin out знайдені на веб-сайті не можу розмістити, тому що не можу завантажити файл, однак, коли я намагаюся читати мені помилку "дзвінок-будильник", потім програма говорить мені, щоб вимкнути запалювання, але як мені це зробити? Я підключений маси два позитивних і k-line напруга, ви бачите в програмі, проте, я отримую цю помилку, хто-небудь може сказати що-то, спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Привіт всім я втручаюся в обговорення, у мене теж є edc15 c2 citroen/Peugeot, що я не можу читати з kessv2 до школи , практично я хотів би прочитати цю ecu до школи з kessv2 я з'єднаний із схема pin out знайдені на веб-сайті не можу розмістити, тому що не можу завантажити файл, однак, коли я намагаюся читати мені помилку "дзвінок-будильник", потім програма говорить мені, щоб вимкнути запалювання, але як мені це зробити? Я підключений маси два позитивних і k-line напруга, ви бачите в програмі, проте, я отримую цю помилку, хто-небудь може сказати що-то, спасибі всім
    Я читав, що в школі через терморегулятори кажуть, тільки якщо вже scodificata, якщо немає живлення через ключ заблокований читання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі errecinque відповідь , я думаю, я розумію, що це екю, які ви, можливо, тільки в бд, встановлена на автомобілі?насправді на кв не вважаю, це я вважаю тільки в kess, але я не розумію, що означає, що ви читаєте без харчування?і потім, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, що я повинен робити в школі? Відірвався якийсь дріт?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на стійці, щоб прочитати, треба спочатку видалити e2prom, тому що в іншому випадку ce блок коду, щоб проблема вимкнути запалювання якщо ви хочете працювати в школі треба, що ти з проводів маси і харчування ваших, і поставити вимикач на провід живлення.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі ugoboss відповіді схема підключення я поставив масу до t2 m4 k line t1 b1 і два живлення в d4 t1 і t2 m1, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, де знімаю харчування

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Спасибі ugoboss відповіді схема підключення я поставив масу до t2 m4 k line t1 b1 і два живлення в d4 t1 і t2 m1, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, де знімаю харчування
    Раніше наполягаєш.... ugoboss ти пояснив дуже добре, як це зробити, і, проте, я також підтвердив, що через терморегулятори на школі ти не можеш його прочитати, якщо не отпаять e2p

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі errecinque та насправді ugoboss дав мені чітке пояснення, зараз спробую отпаять пам'ять і знову прочитати в будь-якому випадку pin-out здаються вам справедливими? І коли, що говорить мені, щоб вимкнути запалювання, який від'єднати провід? Ще раз спасибі всім

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Поставити перемикач 0-1 на провід +12в, і ви на місці

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    "Ок" живлення +12 в який з двох?