Сторінка 2 з 18 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    З-за роботи я вже кілька тижнів не вмикаю пк, все одно карти передоплати і т. д. називається фаза уприскування від 1 до 5. Якщо ваш драйвер не повідомляє, просто подивіться файл 159 edc16c39 наприклад і знайти їх потім на ваш файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я взявши приклад з файлу grande punto 1.9 mjt форуму і порівняно з цього файлу в моєму не знаходжу в тому ж місці(я в карти не один і той же адреса) сьогодні ввечері я намагаюся повернути йому подивитися, дякую за пораду!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Я взявши приклад з файлу grande punto 1.9 mjt форуму і порівняно з цього файлу в моєму не знаходжу в тому ж місці(я в карти не один і той же адреса) сьогодні ввечері я намагаюся повернути йому подивитися, дякую за пораду!
    порада:
    не порівнюйте абсолютно різні файли від 8valvole в 16valvole, що він увійде в повітряна куля повністю, так як зміни надто управлінь і значень на 8 знайти їх в негативній порівнянні з 8v. Не знаючи, який автомобіль ви я волів робити оповіщення!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ти знаєш, що не було прийнято до уваги різницю управління між 8e16v...відмінний рада, дякую!! Мені 16 спробуйте взяти приклад з 159 16v, як мені було запропоновано errecinque і продовжувати пошук...час, дозволяючи хе-хе ще раз спасибі, хлопці!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ти знаєш, що не було прийнято до уваги різницю управління між 8e16v...відмінний рада, дякую!! Мені 16 спробуйте взяти приклад з 159 16v, як мені було запропоновано errecinque і продовжувати пошук...час, дозволяючи хе-хе ще раз спасибі, хлопці!
    Іди тихо, і тільки в тебе якісь сумніви, ми тут, щоб заповнити (наскільки я можу звичайно.. я не гуру ще.. avoja педалі!!).
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, я тільки що міг знайти цих проклятих досягнень!!!але найсмішніше, що в мене вони були прямо тут, під очі, і драйвер мене встановлено, мені їх назвали "головна карта уприскування,перший укол" і так далі...те, що він послав мене з колії, і я пояснюю тут, зараз, щоб допомогти комусь, що є більш новачок, ніж я це наступним чином: на практиці, дивлячись на інших файлів, як те, bravo 150 л. с., я опинявся в карту досягнення певних значень, або потім шукати в моїй без результату...(наприклад, такі цінності, як 1,01) потім я виявив, що відкрити файл на ecm, коли останній перебуває різні карти вже застосовує коефіцієнти перерахунку значень в 2d, наприклад, значення, яке бачив на карті, 1,01 з, водій визнається відповідне значення 43, що без драйверів з'являється в карті...але найсмішніше, що драйвер для мого автомобіля мені знайти карти ви заздалегідь(що називається, проте, по-різному), але не застосовує ніяких коефіцієнтів!!!ось чому ви ніколи не знайдете кореляції з картами з інших файлів.Я так узяв значення 43 на моїй карті, і порівняти з 43 на карті "браво 150cv"без драйверів відповідає 1.01 файлу bravo з драйвер встановлений...я так 43:1,01=1:x мені розрахунок x і ось, коефіцієнт перетворення, тобто 0,0234883721!! Але без іншої файл посилання, як я ніколи не міг знайти такий фактор? Тепер я думаю, я можу йти спати спокійно, і задоволений, нарешті, ха-ха, тепер у мене залишився тільки питання, як перерахувати в таблиці значення після зміни вр...якісь зачіпки? =) дякую, терпіння і спокійної ночі!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Хлопці, я тільки що міг знайти цих проклятих досягнень!!!але найсмішніше, що в мене вони були прямо тут, під очі, і драйвер мене встановлено, мені їх назвали "головна карта уприскування,перший укол" і так далі...те, що він послав мене з колії, і я пояснюю тут, зараз, щоб допомогти комусь, що є більш новачок, ніж я це наступним чином: на практиці, дивлячись на інших файлів, як те, bravo 150 л. с., я опинявся в карту досягнення певних значень, або потім шукати в моїй без результату...(наприклад, такі цінності, як 1,01) потім я виявив, що відкрити файл на ecm, коли останній перебуває різні карти вже застосовує коефіцієнти перерахунку значень в 2d, наприклад, значення, яке бачив на карті, 1,01 з, водій визнається відповідне значення 43, що без драйверів з'являється в карті...але найсмішніше, що драйвер для мого автомобіля мені знайти карти ви заздалегідь(що називається, проте, по-різному), але не застосовує ніяких коефіцієнтів!!!ось чому ви ніколи не знайдете кореляції з картами з інших файлів.Я так узяв значення 43 на моїй карті, і порівняти з 43 на карті "браво 150cv"без драйверів відповідає 1.01 файлу bravo з драйвер встановлений...я так 43:1,01=1:x мені розрахунок x і ось, коефіцієнт перетворення, тобто 0,0234883721!! Але без іншої файл посилання, як я ніколи не міг знайти такий фактор? Тепер я думаю, я можу йти спати спокійно, і задоволений, нарешті, ха-ха, тепер у мене залишився тільки питання, як перерахувати в таблиці значення після зміни вр...якісь зачіпки? =) дякую, терпіння і спокійної ночі!
    Якщо ви хочете, щоб почати підніматися цей ECU авансові платежі є останнє, що ви повинні торкнутися того, що ви розрахували все, в залежності від інших карт, так як в Рампі і час. Я пропоную тобі почати з картки нм/IQ, то кроки в Rail та турбонаддув, а потім раз і в кінці авансів.
    Ви хочете зробити карту підійматися розраховується або обдурив?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Tranky я також знайшов карту з/iQ, і у мене є в вр вартістю від 5000 за обидві осі..., дивлячись на інший файл, посилання я думаю, що так, якщо rmp в першій осі і з у другому, і дивитися, щоб добре значення, що я вважаю, для 500 nw значення від 100 я так розумію вони мм3... в цей момент мені не потрібен перерахунок, вірно? Я зупинився на 90 мм3 і, отже, є "хмари" точно? Карта, яку я знаходжу, це та, vgt, але, можливо, тому, що вона розраховується вже в 80 мм3, а не 70, як на файл, який я використовую посилання...завтра я спробую ще!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Пам'ятайте, що авансові платежі у градусах

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Tranky я хотів би зробити карту інформації, або розраховується як ти кажеш,наскільки я піднятися з вр я говорив в цілому авансові платежі їх розрахунок на основі часу уприскування.вірно? Але карта, про яку ти говориш, отже, нм/iq карта перетворення ? Де я можу її знайти?

Сторінка 2 з 18 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •