Привіт всім, я нещодавно зробив проект зробити карту інформації для мого автомобіля,delta 1.6 mjt 120 кінських сил.Після прочитання різних постів і вивчав якісь файли цього останні я почав цю роботу, я заявляю, що файл, який зараз викладу, це тільки проект і не є повним, якщо для адреси, натисніть змінити.Я хотів би знати, якщо я йду в правильному напрямку або вони повністю збилися з курсу.Поясню коротко, що я роблю:в основному я веду все IQ до 90 мм3,я вибрав це значення, тому що деякі карти я вже розраховані, щоб це IQ, і я хотів би керувати, щоб розблокувати цю суму.Сумніви, які мене стосуються камені, щоб зробити, щоб встановити нові значення в стовпцях,я, наприклад, за адресою 1c183e тобто мапу педаль, я у ВР обертів двигуна і IQ, остання розраховується до 82 мм3,порт-це значення від 82 до 90 мм3 і з'єднання передостаннє значення від 8199 до 8500 таким чином збільшившись на 9,8% у першому випадку і на 3,7% в останньому.Я використовував такі відсотки, щоб "калькулятор" нові вимоги крутного моменту, і я цікаво, якщо це міркування правильно... В інших випадках, типу тиску в рампі, я оновив БЖ до 90 мм3, але я залишив значення, враховуючи, що зараз вони встановлені вже в 1600 бар і моддінг як би "повідомив" правильно ecu нового IQ. Я сподіваюся, що хто-небудь дайте мені роз'яснення про це і скажіть мені, якщо я добре продовжити навчання спасибі всім, додаю орі і mod (щоб закінчити)Lancia Delta 1,6-120 К. с коробка передач aut-0281014750-1037400393_Flash - Copia.rardelta_ori_bp90mm3.rar