Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: Ecm titanium, перші кроки

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі tranky ваш відповідь , в будь-якому випадку, якщо для абсурду навантаження карта вже змінений і чітко і т. д. не визнає, але я даю drv правильно, тому що я вибираю вручну, знаючи тип блоку управління, може працювати, щоб повторно редагувати карту вже змінено?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Спасибі tranky ваш відповідь , в будь-якому випадку, якщо для абсурду навантаження карта вже змінений і чітко і т. д. не визнає, але я даю drv правильно, тому що я вибираю вручну, знаючи тип блоку управління, може працювати, щоб повторно редагувати карту вже змінено?
    Абсолютно так, дійсно, ви ПОВИННІ зробити так, щоб виправити контрольну суму файлу перед завантаженням, враховуючи, що багато інструменти запису не роблять
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Візьміть до уваги один факт.
    Якщо контрольна сума не є правильним у письмовій формі та інструмент запису не я системи, вам автомобіль з immo code включений, і ви з cais так що будь обережний
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Ок, в будь-якому випадку після для того щоб аранжувати використання контрольної суми md5, тому що ясно, що ecm не дізнався карту, тому що вже змінити не виправити ?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Ок, в будь-якому випадку після для того щоб аранжувати використання контрольної суми md5, тому що ясно, що ecm не дізнався карту, тому що вже змінити не виправити ?
    Відомо, плутанина..
    Відкривши файл mod, як на і т. д., не кричи.bin, якщо ви завантажте драйвер навіть вручну він перераховує на мод cks і файл і зробив це красиво

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Звичайно, ви повинні зберегти його і т. Д. ці умови, а саме:
    Відкрити файл орі і mod, змінює чи ні, зберегти і "новий збережений файл" cks правильно. Md5-це інша справа..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Okk тепер я зрозумів, що я можу завантажити карту вже змінений в ці дні й відчуваю, так бачу, що поєдную........

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •