Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    12

mercedes c-класу 204 delphi файл 4 мега

здрастуйте, деякий час, що ми не відчуваємо, хотів запитати, щоб змінити файл 4 мега ебу delphi merc. c 204 220 cdi 170 л. с. якщо ECM titanium вдається це зробити, і якщо, можливо, хтось може дати мені кілька порад, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав G. racing Visualizza Messaggio
    здрастуйте, деякий час, що ми не відчуваємо, хотів запитати, щоб змінити файл 4 мега ебу delphi merc. c 204 220 cdi 170 л. с. якщо ECM titanium вдається це зробити, і якщо, можливо, хтось може дати мені кілька порад, спасибі
    Залежить від того, що ви хочете зробити з цим файлом...

Очевидно, titanium crack не має драйвера, але якщо вам відомі будь-які зони ви можете змінити його в 2D, а потім інтерфейс не виправити CKS, коли ти пишеш.

Але якщо вам потрібно зробити апгрейд-це найкраще, що ви покладаєтеся на когось компетентного, враховуючи, що mercedes на ecu Delphi мають контролю тяги, яка йде в блок, якщо зміни не зроблені добре...

Я мою машину, що він той тип ебу, і я кажу тобі, що для того, щоб прийти до вирішення проблеми, я повинен страждати, не мало.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    12
    дякую, що відповіли, я спробую, якщо не розберуся я покладаюся на когось більш компетентного, ніж я

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •