Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Обговорення: fiat brava jtd 105 99 року

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    У будь-якому випадку tramky я використовував, і т. д. для того щоб зробити копіювати вставити картки, зараз я розповім тобі, що я зробив не так ви можете сказати мені, якщо я зробив все правильно:
    Відкритий flash ебу змінений у вікні і т. д., і в іншій, і fllash, ніж оригінал, на правом, ці зміни були ін'єкції, ін'єкції частково і ще три голоси, і я зрозумів, що, були карти змінені, тому я відкрив карту, щоб раз і я зробив збереження даних карти для всіх 5 або 6 карт зараз не пам'ятаю, потім з вікна і т. д., в якому він був спочатку відкритий спалахом я натиснув на картах праворуч, і я зробив відкрийте карти даних, а потім оновити, це для всіх, а 5 або 6 карт, використовуючи карти збережені дані з ебу, мод, в кінці кінців, я зробив зберегти і експортувати файл змінено.
    тепер контрольна сума трохи відрізняється, і, коли я відкриваю цей файл, щоб мене не визнає у авто з водієм, ніж раніше.
    Я зробив так, правильно? не вистачає ще, перш ніж намагатися відправити його до ебу?
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав sandros Visualizza Messaggio
    У будь-якому випадку tramky я використовував, і т. д. для того щоб зробити копіювати вставити картки, зараз я розповім тобі, що я зробив не так ви можете сказати мені, якщо я зробив все правильно:
    Відкритий flash ебу змінений у вікні і т. д., і в іншій, і fllash, ніж оригінал, на правом, ці зміни були ін'єкції, ін'єкції частково і ще три голоси, і я зрозумів, що, були карти змінені, тому я відкрив карту, щоб раз і я зробив збереження даних карти для всіх 5 або 6 карт зараз не пам'ятаю, потім з вікна і т. д., в якому він був спочатку відкритий спалахом я натиснув на картах праворуч, і я зробив відкрийте карти даних, а потім оновити, це для всіх, а 5 або 6 карт, використовуючи карти збережені дані з ебу, мод, в кінці кінців, я зробив зберегти і експортувати файл змінено.
    тепер контрольна сума трохи відрізняється, і, коли я відкриваю цей файл, щоб мене не визнає у авто з водієм, ніж раніше.
    Я зробив так, правильно? не вистачає ще, перш ніж намагатися відправити його до ебу?
    Дякую
    пошта три файлу так, щоб дати йому в око, якщо ви зробили гарну роботу.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    пошта три файлу так, щоб дати йому в око, якщо ви зробили гарну роботу.
    Я доклав файли, як від вас запит, в будь-якому випадку я послав по електронній пошті файл в блок управління, і все йшло добре, принаймні зараз, так як я не знаю, якщо карта наприкінці evenuta добре чи ні.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    карти, які ви скопіювали йдуть добре (в тому сенсі, що я скопіював добре) ти пропустив два після ін'єкції parzializzato, що "тренер" він змінив, мені не подобається, як зміни, але радий, що ти.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Я намагався d копіювати карти...***** і говорять вони на перший подібний досвід, і я ще не знаю нічого з цієї області...і т. д. з карти змінені я скопіював все тому не знаю, як зробити, поліпшити.....ви, можливо, надішліть, ти виправити за своїм смаком, враховуючи, що ви не задоволені? Я міг би спробувати тільки на цій карті без confeontarla з іншими

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я намагався d копіювати карти...***** і говорять вони на перший подібний досвід, і я ще не знаю нічого з цієї області...і т. д. з карти змінені я скопіював все тому не знаю, як зробити, поліпшити.....ви, можливо, надішліть, ти виправити за своїм смаком, враховуючи, що ви не задоволені? Я міг би спробувати тільки на цій карті без confeontarla з іншими
    На ECM завантажте файл ОРІ і MOD, і, відкривши огляд в 2D (кнопка у верхній с, схеми) у вас смуга прокрутки в нижній з різні клавіші прокрутки, початок кінця і т. д..
    Маючи панелі, яка тече з мишкою на графік, в центрі екрану огляду в 2d, знижуючи миші (так що нехай "панель" чорного в центрі екрана), перейдіть на стрілки кольори синій і червоний, і натисніть правою кнопкою миші..
    Ви побачите, що вам приносить тільки в пунктах різниця між двома картами, натисніть лівою кнопкою тече більш швидко, і це важко, що люди окремих точок відмінностей..
    Ти трохи практики з програмою, перш ніж хотіти, літати, не знаючи, як ходити.. один крок за один раз
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Спасибі, tranky....я намагаюся дізнатися, план, план я читаю все, але, будучи речі, без підключення логіки x тепер я зрозумів, мало....для копіювання карти, я зробив так:
    Відкрив два вікна і т. д.....в карті змінений від укладачів в інший оригінальної ліжка з півня..потім, працюючи на ці зміни в таблиці я зробив зберегти дані карти для того, щоб усі зміни, і т. д. я показав праворуч....потім переключився на оригінал, натискаючи на різні предмети і dx і зробили, відкрийте карти даних, які я врятував.
    В кінці експортований файл.
    Якість хороше керівництво для того, щоб почати читати і зрозуміти що-то в цілому на блок управління я ви можете порадити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Спасибі, tranky....я намагаюся дізнатися, план, план я читаю все, але, будучи речі, без підключення логіки x тепер я зрозумів, мало....для копіювання карти, я зробив так:
    Відкрив два вікна і т. д.....в карті змінений від укладачів в інший оригінальної ліжка з півня..потім, працюючи на ці зміни в таблиці я зробив зберегти дані карти для того, щоб усі зміни, і т. д. я показав праворуч....потім переключився на оригінал, натискаючи на різні предмети і dx і зробили, відкрийте карти даних, які я врятував.
    В кінці експортований файл.
    Якість хороше керівництво для того, щоб почати читати і зрозуміти що-то в цілому на блок управління я ви можете порадити?
    на жаль, щоб зрозуміти, карти потрібно спочатку заснована на унікально тип ебу, а не робити мікс..
    наприклад, з серії bosch існує кілька моделей edc15, edc16 і т. д.. але ніхто не спекулювати.. кожен зроблений по-своєму.
    Видно, що тут ми говоримо про edc15 частин, від тих та інфо про тебе в міріади тут, на сайті, як по номенклатурі, так і в режимі редагування.
    Я, на жаль, не знаю їх дуже добре бачив, що я на edc16, але я тебе запевняю, що робота дуже проста порівнянні з edc16.
    Тобі варто почати вивчати в першу чергу, використання і т. д. і якщо ви шукаєте на g00gle знайти файл "керівництво до використання і т. д.", що вже дає вам початкову допомогу, потім кроки в "керівництво основі електронної обробки двигунів" що ви скажіть "я люблю", що і як робити.
    Вважає, що великий досвід конструктивного ти випробувати і порівняти або у форумі або через журнал, що ви робите в автомобілі.
    Для інших ти запитай, і подивимося, як тобі це може допомогти, але починає робити те, що не скопіювати і вставити без логіки.
    Від ліжка, в цій темі, що, як початок прекрасної:
    http://www.professionalchiptuning.ne...stechiometrico
    Хороша робота друг
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Дякую....почну читати те, що ви рекомендували мені, і впевнений, що то навчусь ....

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •