Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 58 58
    НОВАЧОК L'avatar di ringo
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Робота трохи копітка, але здійсненне, у вас є блок управління, аналоговий???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    5
    Здравствуйте, на мій погляд, якщо я не помиляюся, то і блок управління, antituning і сталося так, що ти можеш читати і писати ебу, але на момент запуску автомобіль не йде і навіть повернути оригінальний файл l автомобіль не те ж саме, на мій погляд, вирівнювання зможеш зробити тільки з допомогою діагностики Bmw офіційний, і машина або мотоцикл . Якщо немає ви палять эбу, якщо навіть так йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав Attagti Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, на мій погляд, якщо я не помиляюся, то і блок управління, antituning і сталося так, що ти можеш читати і писати ебу, але на момент запуску автомобіль не йде і навіть повернути оригінальний файл l автомобіль не те ж саме, на мій погляд, вирівнювання зможеш зробити тільки з допомогою діагностики Bmw офіційний, і машина або мотоцикл . Якщо немає ви палять эбу, якщо навіть так йде
    Замість того, помиляйтеся, це edc16c35, не antituning.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    5
    Ок, чому зі мною трапилося те ж, що його обсяг у Bmw на танк вони зробили вирівнювання з офіційного інструменту Bmw і машина знову їде.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Добрий вечір всім, сьогодні вранці, спасибі користувачеві Cawadany, автомобіль гру!
    Після читання ВДОМА, Cawadany надавала змінити це читання так, щоб зробити можливим вирівнювання в блок керування двигуном, в якій я скопіював резервну копію 330 того ж hw і sw. Через офіційний діагноз був зроблений, вирівнювання, і машина поїхала.
    Дійсно величезне СПАСИБІ, Cawadany і всім, хто брав участь у цій посади.
    Завтра заряджу і мод файл так, щоб доставити автомобіль. І добре, що власник виявився дуже тямущим і доступно! Та вони всі так!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Відмінна робота, хлопці
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    нарешті, хороша новина :-)
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012