Робота трохи копітка, але здійсненне, у вас є блок управління, аналоговий???
Робота трохи копітка, але здійсненне, у вас є блок управління, аналоговий???
Здравствуйте, на мій погляд, якщо я не помиляюся, то і блок управління, antituning і сталося так, що ти можеш читати і писати ебу, але на момент запуску автомобіль не йде і навіть повернути оригінальний файл l автомобіль не те ж саме, на мій погляд, вирівнювання зможеш зробити тільки з допомогою діагностики Bmw офіційний, і машина або мотоцикл . Якщо немає ви палять эбу, якщо навіть так йде
Ок, чому зі мною трапилося те ж, що його обсяг у Bmw на танк вони зробили вирівнювання з офіційного інструменту Bmw і машина знову їде.
Добрий вечір всім, сьогодні вранці, спасибі користувачеві Cawadany, автомобіль гру!
Після читання ВДОМА, Cawadany надавала змінити це читання так, щоб зробити можливим вирівнювання в блок керування двигуном, в якій я скопіював резервну копію 330 того ж hw і sw. Через офіційний діагноз був зроблений, вирівнювання, і машина поїхала.
Дійсно величезне СПАСИБІ, Cawadany і всім, хто брав участь у цій посади.
Завтра заряджу і мод файл так, щоб доставити автомобіль. І добре, що власник виявився дуже тямущим і доступно! Та вони всі так!
Відмінна робота, хлопці![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
нарешті, хороша новина :-)
уго ---- президент A.E.P.
І це було приємно!![]()