Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 39

Обговорення: fiat brava jtd 105 99 року

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Я купив galletto v54....підключений до 3-контактний з перехідником але, на жаль, коли я натискаю на даних ебу не читає нічого.....хто-небудь знає, від чого може залежати.?
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Оновлення: після кількох тестів я встиг прочитати і зберегти дані з двох блоків...мають hw одно, але sw-іншому...***** і я рекомендую скористатися прямо зараз, щоб запровадити зміни, Dell, одна в іншій? Grazienda тисячу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав sandros Visualizza Messaggio
    Оновлення: після кількох тестів я встиг прочитати і зберегти дані з двох блоків...мають hw одно, але sw-іншому...***** і я рекомендую скористатися прямо зараз, щоб запровадити зміни, Dell, одна в іншій? Grazienda тисячу
    Відкрийте flash-файлів це змінений і вставити всі карти в цьому.
    Якщо так не подобається, у вас просто інший шлях.. і звивиста.. оновити всі ecu, в тій же версії sw і від них робиш пуш-безпосередньо від одного до іншого..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Привіт транк спасибі х відповідь. ...за допомогою якої програми мені поради d копіювати карти? Я новачок і не знаю, як вчинити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Можу сказати, великий, фігня... але, напевно, якщо є обладнання, одно і різне програмне забезпечення також може бути, що спрацює той же ecu, враховуючи, що старі edc15-йдеться в загальне гніздо флеш-пам'яті, а потім покласти файли, це порівняння буде мати повне перепрограмування..

Або, можливо, раніше, щоб відправити файл, який хочете перевантажувати в хтось компетентний, і якщо він робить перепризначити.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт транк спасибі х відповідь. ...за допомогою якої програми мені поради d копіювати карти? Я новачок і не знаю, як вчинити
    З ECM...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Можу сказати, великий, фігня... але без підло, якщо є обладнання, одно і різне програмне забезпечення також може бути, що спрацює той же ecu, враховуючи, що старі edc15-йдеться в загальне гніздо флеш-пам'яті, а потім покласти файли, це порівняння буде мати повне перепрограмування..

Або, можливо, раніше, щоб відправити файл, який хочете перевантажувати в хтось компетентний, і якщо він робить перепризначити.
    На edc15 з іншого sw зависає, ключ іммо.. Єдине рішення, копіювання і вставка в руки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    В Boot я зробив у десятки зміна SW..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    Привіт cinqueturbo "в багажник!!" па-слово і, як це робиться в boot блок управління (edc1
    5c5 )дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт cinqueturbo "в багажник!!" па-слово і, як це робиться в boot блок управління (edc1
    5c5 )дякую
    EDC15C5?? Вибачте, я також читав в обговоренні, що не було OBD2, але старий роз'єм 3-Контактний sorry..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •