Сторінка 33 з 35 PrimaПеред ... 233132333435 ОстаннєUltima
Результати, з 321 330 з 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...
    Дякую тобі, друже, звичайно, я покладаюся на, як сказав, і я не більше 24 градусів, принаймні, у першому тесті, принаймні, я спокійно, що в ppms я поріг не кладка і dpms під поріг ризику оголошена.
    Я припускаю, а що 156 від вас, сказали її, або 16v і як сказав вище є пороги градусів більше, ніж 8v.. або, може бути, немає, і це 8v.. було так багато, щоб сказати..
    Всім дякую за роз'яснення з приводу.. важко дізнатися таку інформацію, якщо не поділяють, хто знає, і він ударився головою..
    Ви зробили велику роботу. Спасибі 1к
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Вибачте, що втручаюся, я теж в пост,

я в моїй машині один 535d 6 циліндрів в лінії з edc16c35
    a 26° вперед і 29-й час вприскування, потім впорскує
    3° після вмт, очевидно, на максимум оборотів і навантаження.

Тепер я намагався зробити мод, в якому вичавити максимум з цього мотора,
    в результаті 38-ї ін'єкції завжди по максимуму, щоб потім викласти у більш низьких оборотах і низьких навантаженнях.

Зараз, читаючи, що альфа 159-до 40° заздалегідь, якщо сой, що ін'єкції і знаючи, як моя,
    мені здається дивним, що не може перевищувати 25°.

Я просто хотів сказати, що в будь-якому випадку я теж думаю, що заздалегідь надмірне їде до пошкодження втулок, занадто багато тиску, створюваного
    в моєму випадку збільшення 200 Бар, однак, що це також вірно, що це на високих обертах, для іншої частини таблиці ми добре-у віці до 25°, скажімо, мої кроком
    на soi,main і пост не disaccostano більше 5° від оригінальних у районах, круїз, дійсно, можливо, трохи затримуються на низьких оборотах і навантаженнях, щоб зробити двигун більш еластичний і парк

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений
    Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
    1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
    2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
    3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
    1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
    2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
    3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей
    Straquoto.. в певний момент, ти стіни в звіра, факторів може бути багато більш обмежувач, так як тиск в рампі не стверджує, часу не вистачає або inj робити це варто...
    Одного скористайтеся цією можливістю, щоб задати тобі одне питання...ти знаєш, в якому районі вона орендувала цей обмежувач аванси на edc16c39 alfa/fiat (в моєму випадку) ?
    Я намагався через сито, але я не знайшов нічого про це...
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Straquoto.. в певний момент, ти стіни в звіра, факторів може бути багато більш обмежувач, так як тиск в рампі не стверджує, часу не вистачає або inj робити це варто...
    Одного скористайтеся цією можливістю, щоб задати тобі одне питання...ти знаєш, в якому районі вона орендувала цей обмежувач аванси на edc16c39 alfa/fiat (в моєму випадку) ?
    Я намагався через сито, але я не знайшов нічого про це...
    Дякую
    Відразу після останньої карту досягнень.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Відразу після останньої карту досягнень.
    Я клянусь тобі, що не вважаю.. я додаю файл ОРІ, у разі, якщо ви хочете мені вказати?
    Знаходжу тільки лінії масштабуються відразу після і зрештою, те, що має значення 22 (максимум градусів), але не знаю, якщо це... ви 1d1430..
    Будь ласка, розгадати цю таємницю, що є я вийшов з розуму!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Я клянусь тобі, що не вважаю.. я додаю файл ОРІ, у разі, якщо ви хочете мені вказати?
    Знаходжу тільки лінії масштабуються відразу після і зрештою, те, що має значення 22 (максимум градусів), але не знаю, якщо це... ви 1d1430..
    Будь ласка, розгадати цю таємницю, що є я вийшов з розуму!
    Не на пк, тепер у будь-якому випадку, якщо це 8v не в 30 градусів, фіксується, але це факт, в лінійці. Це перша карта, після авансів не заблукаєш вр одразу після обмежувача.
    На 8 розмір 25.92 градусів, мені здається

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    я ніколи не зіставляється 159, і я ніколи не бачив, файл
    як я вже писав я знайшов людей, які говорили
    ці знамениті 40°, і я зробив приклад, що серед моїх 26°
    і ці нібито 40° сказати, що ви не можете потрапити туди, мені здається дивним.
    Відкриваю невеликий дужки, в залежності від конструкції втулки, тобто
    на скільки Мпа опір або передбачати впорскування може бути, як, очевидно, вони всі говорять
    шкоду або немає.

У будь-якому випадку ви вже відобразили 535d? тільки одне питання, щоб порівняти

Сторінка 33 з 35 PrimaПеред ... 233132333435 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •