Сторінка 32 з 34 PrimaПеред ... 223031323334 ОстаннєUltima
Результати від 311 до 320 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Мова авансів не проста річ, це швидкий відповідь, щоб мати впевненість у тому, будуть випробувані в поєднанні з датчика тиску в номер і temperatira в номер, але в середньому, здається, що на 8v mjet до 25 градусів не викликає проблем, але повторюю, здається, не та точного знання, без відповідних інструментів. Що стосується ін'єкцій, то ти помиляєшся, 5 градусів post pms nn занадто багато, занадто багато 12/13, 5 градусів до 4500-це розкіш, в середніх обертах можна стояти максимум на 8/9 градусів post pms для noj мати занадто багато тепла і fumosita, anxhe, тому що допомагає і не мало котушку turbo.
    Я визнаю, що це не легка річ, це майже рік, що я увійшов у режим ебу (не корабля мінімально) і стільки вивчення авансові платежі є розпродаж, в порівнянні з іншими.
    Як ти кажеш, досліджувати згоряння ****llo аматорського типу неможливо/дорого, тому для цілей дослідження, не є припустимим рішенням, отже, дані, менше, щоб віра
    Чесно кажучи, я сподівалася на твоє втручання, так чому я вивчав дуже ваші пости (ще раз спасибі за обмін), так чому ми говоримо про твоїй же машині, що ти знаєш, як долоні.
    Повертаючись до мови градусів, значить, по-твоєму, з таблиці, що я виклав я можу спокійно стояти в ці обчислені значення ?
    Тобто від 22gradi орі 70mm3 я можу спокійно встановити 31gradi 100mm3 без особливих проблем?
    Я кажу, звичайно, поради з досвіду, а не розрахунок, заснований ні на чому, як ти і казала раніше.. тільки виражають незалежне
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Comumque, як каже джек, ной і точного знання, і він доказів зробив багато більше, ніж мене!

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Comumque, як каже джек, ной і точного знання, і він доказів зробив багато більше, ніж мене!
    не сумніваюся.. я читав багато ваших постів і у мене виникла прекрасна ідея вашої підготовки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Я визнаю, що це не легка річ, це майже рік, що я увійшов у режим ебу (не корабля мінімально) і стільки вивчення авансові платежі є розпродаж, в порівнянні з іншими.
    Як ти кажеш, досліджувати згоряння ****llo аматорського типу неможливо/дорого, тому для цілей дослідження, не є припустимим рішенням, отже, дані, менше, щоб віра
    Чесно кажучи, я сподівалася на твоє втручання, так чому я вивчав дуже ваші пости (ще раз спасибі за обмін), так чому ми говоримо про твоїй же машині, що ти знаєш, як долоні.
    Повертаючись до мови градусів, значить, по-твоєму, з таблиці, що я виклав я можу спокійно стояти в ці обчислені значення ?
    Тобто від 22gradi орі 70mm3 я можу спокійно встановити 31gradi 100mm3 без особливих проблем?
    Я кажу, звичайно, поради з досвіду, а не розрахунок, заснований ні на чому, як ти і казала раніше.. тільки виражають незалежне
    Ти знаєш, що якщо ти впадеш на залізобетонний пілон кинути його вниз? Тобі написали в чіткі літери 25 градусів макс (28 карти на двигунах мод) , ви можете піти в піст до 10. Якщо вам потрібна 31 градусів на 100 мм3, покладіть в 25 в карті, і ви отримаєте 6 градусів inj після вмт. Ясно стю фат.? Не хвилюйтеся тонів я і він ми звикли

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ти знаєш, що якщо ти впадеш на залізобетонний пілон кинути його вниз? Тобі написали в чіткі літери 25 градусів макс (28 карти на двигунах мод) , ви можете піти в піст до 10. Якщо вам потрібна 31 градусів на 100 мм3, покладіть в 25 в карті, і ви отримаєте 6 градусів inj після вмт. Ясно стю фат.? Не хвилюйтеся тонів я і він ми звикли
    Якщо грюкнути проти пілона, переміщенні, перш ніж він мене, а якщо не посаджу в голову, я насолоджуюся тільки наполовину.. ти ж знаєш!
    чудово.. все ясно! Спасибі всім, і 3 за роз'яснення
    R5 uu фат є каїрі мо!
    (я і r5 образити нас безкоштовно часто, але їхати менше ми добре.)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...
    Дякую тобі, друже, звичайно, я покладаюся на, як сказав, і я не більше 24 градусів, принаймні, у першому тесті, принаймні, я спокійно, що в ppms я поріг не кладка і dpms під поріг ризику оголошена.
    Я припускаю, а що 156 від вас, сказали її, або 16v і як сказав вище є пороги градусів більше, ніж 8v.. або, може бути, немає, і це 8v.. було так багато, щоб сказати..
    Всім дякую за роз'яснення з приводу.. важко дізнатися таку інформацію, якщо не поділяють, хто знає, і він ударився головою..
    Ви зробили велику роботу. Спасибі 1к

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений
    Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
    1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
    2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
    3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
    1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
    2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
    3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей
    Straquoto.. в певний момент, ти стіни в звіра, факторів може бути багато більш обмежувач, так як тиск в рампі не стверджує, часу не вистачає або inj робити це варто...
    Одного скористайтеся цією можливістю, щоб задати тобі одне питання...ти знаєш, в якому районі вона орендувала цей обмежувач аванси на edc16c39 alfa/fiat (в моєму випадку) ?
    Я намагався через сито, але я не знайшов нічого про це...
    Дякую

Сторінка 32 з 34 PrimaПеред ... 223031323334 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •