Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я кажу так тому що зі мною вже сталося! Pin-out або з бд не читав і не робив навіть дані ебу і діагностики, bdm або! 😉

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    12
    привіт turbodiesel80 півник для читання в BDM, я взяв його після того, що вона заблокована, я завжди читав і писав з kess клон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт хлопці, вибачте, якщо m втручаюсь, але я хотів сказати вам, щоб зробити очі на цей ecu cn kess... я один раз я згоріла в бд.. насправді мало користі більше kess

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    Привіт хлопці, вибачте, якщо m втручаюсь, але я хотів сказати вам, щоб зробити очі на цей ecu cn kess... я один раз я згоріла в бд.. насправді мало користі більше kess
    Від...буде був випадок або ваш інструмент, який стрибнув у той момент, є одним з ecu більш надійне, що є в бд

НОВАЧОК L'avatar di ringo
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Згорів в БД???????? Ніколи не чув. У будь-якому випадку, коли вони блокують блоки управління, батареї, backup recovery тільки балачки від кафе або майстерні за низькою ціною ****llo, не в образу нікому. Перше, що потрібно зробити, знайти оригінальний файл-ліжко в BDM і вставити його в Eprom завжди в bdm. Зробив це, якщо він не працює, ви можете почати, щоб перевірити обладнання, повірте мені, я думаю, у мене достатньо досвіду, щоб стверджувати. Потім написати, не включається є обмежувальним, якщо запалювання включається і двигун працює нічого не згоріло. Eprom, що ебу зчитує і записує дані в послідовний простий, так би мовити, просто пк і Max232 з парою конденсаторів і резисторів, типу старі піратські карти tele+, зроби те, що я написав, і ви побачите, спалахує миттєво. Для файлів, також scodifica наш друг ******. Вітання

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Для файлів, працюють чи ні, не вникаючи в питання, я тобі казав знайти оригінали в пошукових системах і почати з їх, не читати в BDM, ті, ймовірно, пошкоджений.

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Потім в загальному порада для всіх, зробити читання крок, BDM і мати backup-це завжди добре, ти завжди в першому читанні, а, може бути, цікаво, кілька євро більше, а потім наступні йди в БД, але якщо у вас є проблеми відновити все легко. Є невелика база даних ебу оброблені відверне тебе від багатьох неприємностей. За 20 хвилин роботи варто.

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    мені просто asteriscato найпопулярніший пошуковик у світі.

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Тоді відповім, де я написав, читати карту корупції????? досвід??????? 20 років електроніки та похмурий диплом інженера потрібно на щось?????
    Ми працюємо в основному на вантажівки і гоночні машини, але все ж я створила емулятори і додаткові, починаючи з нуля. Робимо вкладки custom для управління автокрана. Я зареєструвався на форумі, щоб поділитися деякі аспекти роботи, але я бачу, що це не так. додам, щоб закінчити, що відповісти на те, що ви написали.
    Читання повторюю читання OBD рівносильно, з урахуванням усіх заходів безпеки на випадок, щоб сказати, що ви напали на роз'єм послідовного порту пк і він згорів. Я не хочу вдаватися в деталі всі робітники, і чи муфти бу, ти хоч уявляєш, скільки вольт потрібні, щоб їх порушувати, клон або не клон. Ти знаєш, скільки блоки управління, подушки безпеки, які прибувають сюди з написом зламаний, і вони не мають нічого апаратних засобів, але тільки проблеми програмного забезпечення????? Однак, незважаючи на свій запал зарозумілості, якщо я правильно пам'ятаю, то блок управління повинен мати eprom ST95640 зв'язку spi Bus простий, так що з трьома проводами і блок живлення на стійки від 2.5 до 5.5 в закон і перевірити, якщо є проблеми. По мірі того як ecu живиться від акумулятора генератора можливість перепади і т. д. і т. д..... є безліч 7805 або аналогічний, які блокують подачу напруги, що одержати, щоб спалити ебу, повір мені, це складно, враховуючи поточні в грі майже безглуздих, щоб спустошити слід застосовувати напругу не вище вольт 50/60 . це мій простий досвід.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Блаженні ви, що у вас клієнтів багато пацієнтів... Ви дозволяєте собі тримати машину в майстерні з блоку ecu на тиждень...

У мене немає вчених ступенів, робота все життя в майстерні, і я знаю, що для того, щоб вирішити проблему, найшвидший, самий кращий.

На edc 16 , як цієї, дуже простий заходи, що і в інших, вид на порт Bdm, і та відносна легкість з'єднання.

Я в цьому випадку я б спробував резервної копії, Bdm, і в гіршому випадку я б пішов під знесення і я б взяв інший блок управління, сумісний з riverginare та відновлення резервних копій, щоб виправити іншого.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •