відключити батарею, не потрібно нічого
і ******* при запису eeprom, що ви вимкніть батарею ти не скидає я не знаю, хто вам сказав, щоб зробити, але це не так
відключити батарею, не потрібно нічого
і ******* при запису eeprom, що ви вимкніть батарею ти не скидає я не знаю, хто вам сказав, щоб зробити, але це не так
я на цьому форумі я користувач-початківець, тому що розраховується на основі повідомлень,
але перейти спокійно на те, що вам або сказав ок
привіт ніно ebc16c8 HW0281010986 SW367332
Привіт, цей блок управління альфа і edc16c8 140HP повинні поставити номер sw, тому що є різний з тим же номером Hw...
ось тобі Альфа 156 1.9 JTD HW0281010986 SW367332
коли такі речі трапляються, іноді вдається відновити за допомогою recovery, але майже завжди, треба робити, як сказав NinoEcu, повне резервне копіювання з scodifica частково, і ви знову в сідлі, потім зробіть пристосування на разі і ви повинні вирішити.
уго ---- президент A.E.P.
дякую, ніно, навіть якщо я не можу завантажити як тільки я повернуся додому з виїзну розбираю і читаю в bdm
всім привіт нарешті сьогодні вранці у мене був час, щоб прочитати мою edc16 с8 альфа 156 jtd 16v 103kw в BDM з galletto v54 додаю файл дайте мені руку, щоб розблокувати
Але чи можете ви зробити діагностику на ебу двигуна? Я не хочу, ecu, якщо його вимкнути з-за нестачі харчування або ще гірше згоріла.
Від матвія