Спочатку Написав
turbodiesel80
згоден, але як я описано також тільки для читання, може створити проблеми, і не тільки на ecu.
деякий час тому я прочитав eeprom ноутбук дуже останнім часом, щоб зробити резервну копію bios, як я завжди роблю, щоб відволіктися з-за втоми, я вибрав модель eeprom схожий, але не точний.
тільки для читання, більш, що я розірвала покладіть на виведення даних, видалив кілька байт, які повинні були бути захисної зони для читання, результат notenook померлого.
На щастя, колега була ідентична модель в ремонт в його лабораторії, в іншому випадку знайти оригінальний диск модель 2016 року буде практично неможливо.
потім зробити коротку і мить, просто невелике відволікання і стрибати в нано секунду.
я на даний момент у мене півник master v54, клон зараз, але працює добре, я роблю що-то і виявляється корисною.
Однак, коли справа доходить до мікро-процесора або eeprom по-моєму, поки не отримав інструмент оригінальний і професійний з розширеними функціями, і краще завжди робити резервну копію dell повна карта.
і правда, що ви втрачаєте час, але, принаймні, ви впевнені, щоб не потрапити в неприємності.
як я пояснив, по-моєму, і добре, перш ніж знайти більш детальну інформацію можливих, тому що це може статися клієнта тривожно, що просто, що ти не відповідаєш відразу і почнуть тебе на частини порвати телефонні дзвінки поки не відповідай або не вирішите.
це призводить вас в оману ще більше.
Навіть якщо доведеться його міняти, з іншого-проблема читання залишається, слід насамперед зрозуміти, що сталося з поточною, інакше ви опинитеся ряд ecu з тією ж проблемою.