Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Обговорення: Ecu Спалили Audi A4 EDC17CP46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Питання. Але коли ви зробили процедуру для розблокування tprot, ви видалили резистори, що ти зварив для завантаження?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Питання. Але коли ви зробили процедуру для розблокування tprot, ви видалили резистори, що ти зварив для завантаження?
    ви, звичайно, ідуть вилучені resistrnze

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    цей тип ебу і важко для scodifica, тому що має область пам'яті не перезаписуваний я думаю, що тобі варто піти на допомогу audi....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    9
    Коли я в обігу edc17 з більше точок, де взаємодіяти я купив діма наконечники меблів ви багато працюєте з безпеки не вносити шкоди, я досить добре і з x17, що з ktag на bosch siemens і т. д. сьогодні дуже "паршивих" ці ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав turbodiesel80 Visualizza Messaggio
    згоден, але як я описано також тільки для читання, може створити проблеми, і не тільки на ecu.

деякий час тому я прочитав eeprom ноутбук дуже останнім часом, щоб зробити резервну копію bios, як я завжди роблю, щоб відволіктися з-за втоми, я вибрав модель eeprom схожий, але не точний.

тільки для читання, більш, що я розірвала покладіть на виведення даних, видалив кілька байт, які повинні були бути захисної зони для читання, результат notenook померлого.
    На щастя, колега була ідентична модель в ремонт в його лабораторії, в іншому випадку знайти оригінальний диск модель 2016 року буде практично неможливо.

потім зробити коротку і мить, просто невелике відволікання і стрибати в нано секунду.

я на даний момент у мене півник master v54, клон зараз, але працює добре, я роблю що-то і виявляється корисною.

Однак, коли справа доходить до мікро-процесора або eeprom по-моєму, поки не отримав інструмент оригінальний і професійний з розширеними функціями, і краще завжди робити резервну копію dell повна карта.

і правда, що ви втрачаєте час, але, принаймні, ви впевнені, щоб не потрапити в неприємності.

як я пояснив, по-моєму, і добре, перш ніж знайти більш детальну інформацію можливих, тому що це може статися клієнта тривожно, що просто, що ти не відповідаєш відразу і почнуть тебе на частини порвати телефонні дзвінки поки не відповідай або не вирішите.

це призводить вас в оману ще більше.

Навіть якщо доведеться його міняти, з іншого-проблема читання залишається, слід насамперед зрозуміти, що сталося з поточною, інакше ви опинитеся ряд ecu з тією ж проблемою.
    Велике спасибі за відповідь, подивіться, я не можу зрозуміти, як це сталося, посилання були справедливі, насправді ecu, саме ciucca, вважай, k спасибі, мій дорогий друже cn півник орі, ми змогли читати і писати анці, щоб втома у мене пошкоджений один трек, а не використовувати півень клон на ці екю. Справа в тому, k досі не вирішена, ебу підключається, робить діагностику, але авто ніяк, помилка несправності ебу. Тепер давайте подивимося, що ще може бути успішним. Але буду тримати вас в курсі, sn речі k sec мені допомагають х майбутнє або для тих, хто пробує свої сили, щоб зробити ці ecu см мене!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    turbodiesel80,мабуть, добре знаєте, eeprom і мікропроцесорів, але ти не знаєш, і робота програмістів, і мікропроцесори tricore

на даний момент у зоні otp може бути написана тільки від деяких програмістів, але не від найпоширеніших...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Так, не дарма його називають зони otp (one time programmable)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я взяв його schedino в edc17cp46 його окулярів не залишки у резисторів друкованих плат залишається оригінал просто підключіть pin ecu і стоп, останнє, що я зробив, було Q5 2012 року, читається і пишеться без проблем....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я не хочу афішувати, що я продав його schedino але ясно, що ебу його потрібно відкрити..... Потім все edc17 носять порт bdm знаходитесь в торгівлі як для fgtech та інструмент я використовую його кожен день......Так чи schedino, присвячений edc17cp46 або schedino для edc17/med17 більш наконечники і відповідні резистори ясно, що я завжди кажу про bootmode в школі.....Я також хотів би сказати, що з обладнанням офіцерів ці закони в Ж/read і написати, БД, потім кожен вибирає, як йому здається, більш безпечним.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    добрий день, вибачте, але ви говорите про ecu edc17c46 правильно .... і не cp46.....
    деякий час я намагаюся зрозуміти, що з тобою трапилося

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •