Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Максимальні тиску в магістралі Rail

Привіт,

питання дуже загальний, хоча
    мені потрібно, щоб зрозуміти, що карта може бути поштовх.

Отже, максимальний тиск (пік) системи CR другого покоління,
    тобто той, який приходить в 1600 Бар, що насправді може приїхати, щоб отримати
    максимальної продуктивності без шкоди надмірно органи
    посилені?

так як я помітив, що на форумі більшість користувачів ніколи не робить перегляну
    на 80 бар, так що в цілому 1680.

особисто у мене їх декілька, хоча можу помилятися.

З повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Здравствуйте, я відповідаю за те небагато що, що я знаю,зазвичай дають 4 - 4,5 % приросту на тиск в рампі, що в підсумку на 1600 бар біля 70 72... хтось каже, що системи Cr другого покоління все ще тримається 1900 бар, але, чесно кажучи, не думаю, що це залишки все надійно...ось чому ви йдете, щоб торкнутися одного, і ви повинні в будь-якому випадку відмінні результати...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Ви пробували на одному авто навіть просто щоб спробувати, щоб дати збільшення більш суттєве? Оскільки, як я сказав раніше, зростання близько 5% для мене трохи за кілька, тому що, на мою думку, система в цілому не може мати допуски на поломки або дефекти менше, принаймні, на 20-30%.

Я задав це питання тому, що я хотів би зіставити 535d і сказав, що все має бути один з найбільш негабаритних і я хотів спробувати дістатися до 2000 бар з авто в наявності, однак, не маючи datasheet не знаю, якщо інжектори зможуть впоратися з таким тиском, навіть якщо на високих обертах і на короткий час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Ви пробували на одному авто навіть просто щоб спробувати, щоб дати збільшення більш суттєве? Оскільки, як я сказав раніше, зростання близько 5% для мене трохи за кілька, тому що, на мою думку, система в цілому не може мати допуски на поломки або дефекти менше, принаймні, на 20-30%.

Я задав це питання тому, що я хотів би зіставити 535d і сказав, що все має бути один з найбільш негабаритних і я хотів спробувати дістатися до 2000 бар з авто в наявності, однак, не маючи datasheet не знаю, якщо інжектори зможуть впоратися з таким тиском, навіть якщо на високих обертах і на короткий час.
    З тиском 1700bar на рейку, ви можете благополучно дістатися до 100mm3 inj і навіть трохи більше.. так що збільшити тиск на флейті, він тобі гарантує повну ефективність дизельного палива всередині флейти та на запит inj, але подолати 1900bar в небезпеці.. ущільнення не пройдуть ніколи більш високим тиском.. принаймні, p l насоси rail загальні.. легко редагувати, ви можете отримати тиск понад але я завжди раджу ставити більше (я наприклад на 147 1,9 встановили цю lybra 2.4) і також робить хороший тюнінг, ви можете отримати тиск більше з нульовим ризиком!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Так з цікавості з цими тисками, які ви дали, скільки вам вдалося збільшити час? Так як, зробивши швидкий розрахунок, якщо ви хочете поставити тиск в 1700 варто збільшити час 400 Мікросекунд, незважаючи на 100 в з 2000 бар.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Так з цікавості з цими тисками, які ви дали, скільки вам вдалося збільшити час? Так як, зробивши швидкий розрахунок, якщо ви хочете поставити тиск в 1700 варто збільшити час 400 Мікросекунд, незважаючи на 100 в з 2000 бар.
    Залежить від того, скільки iq ти хилиш.. але так сказав, дрібниці не бажаючи співвідносити часи, безумовно, повинні грати з авансів і зробити баланс на пре-і пост щоб не йти більше вмт на час.
    На моїй наприклад, з тиском в 1700bar я НА 22 і мод прибуття до 27, що я повинен перерахувати на pre і post, щоб увійти в діапазон.. (насправді ще я повинен назвати карту, але є майже)

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    ах, я забув сказати, що карта розрахована для 100mm3 і з часом я був поза + 4-ї, з якої я масштабування, щоб вписатися в пмс, не перевищують послідовно preinj

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Я, як правило, збільшення 80 / 100 бар, і у мене ніколи не було проблем, коли я зробив 147 1.9 150 хотів перебільшувати, і я приїхав у 1750 бар, вводячи більш 120mm3, і машина, незважаючи на свої 200000 км, працює більше року без проблем.

2000 бар я думаю, що це дуже багато, не лише для насоса, але і для всієї системи.
    я теж пробував 1750 без проблем, навіть 1800 тепер для "ок".
    з цими тисками менш заздалегідь. я кажу про jtdm16v edc16c39
    я робила ці тести, тому що у мене помилок p091 092 при більш низьких тисках,і з ste тиск, висока, не відривається.
    може бути, що він впаде тиск на флейті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    крім того, якщо ви ніколи не відкрили насос від 1800/2000 bar stock зрозуміти, чому ви не можете тримати це тиск без ризику на насоси від 1600bar по мірі того як протоки шириною менше половини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тиск в рампі збільшується з обережністю, при збільшенні тиску збільшується діаметр конуса, утвореного від сопла, і, отже, є шанс за умови, що віддалений низьким кроком розпорошити з herom, і зіпсувати, якщо не проколоти то поршень, я, де я волію мати спальний мішок і диму в початковий стан, на обробку spointe якщо не міняти форсунки, я зупиняюсь, щоб зберегти двигун, результат, у мене 147, який працює від 80000km з turbo mod різних без проблем

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •