-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Scodifica Citroen C3 Pluriel
Привіт всім. У мене проблема на Citroen C3 Pluriel 1.4 HDI 2008 року з ебу Bosch EDC16C34. Я прийшла в майстерню з ECU двигуна і ECU ABS повністю смерті. Я заявляю, що ЕБУ двигуна не читала навіть у BDM, так що я не міг зробити клонування ecu. Тому я взяв у руїнах Ecu двигуна і Ecu ABS того ж типу їзди і я scodifica його Загальна ecu гніздо в руїнах. Проблема в тому, що тепер залишається в діагнозі, що ебу двигуна не спілкується з CAN з іншими ЕБУ і машина не робить навіть стартер. Я вважаю, це помилка в Ебу двигуна і в блоці управління ABS, що в BSI.
Цілком можливо, що потрібно зробити вирівнювання лінії типу проксі-сервер FIAT?
-
привіт, бачиш, що абс не все одно, що просто змінює число абс машина не заводиться, якщо хочете спробувати, треба подолання лінії can, pin поршеня на abs і подивитися, якщо він спілкується з іншим ебу...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вже пробував встановити перемичку лінії CAN, але нічого не робити, завжди ж помилки!
-
Дивно, що обидва ебу виходять з ладу разом, чи ні?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Тим не менш, це успіх! 😃 Коли мені прийшла машина з евакуатора я не міг зробити діагностику, ні abs, ні двигуна! Пробував ecu двигуна до школи у pin-out нічого! Пробував в bdm нічого! Повністю смерть! Тепер після їх заміни я роблю діагностику на все, але все одно проблема! 😞 Я повинен додати, що ecu двигуна, які я знайшов в якості заміни відрізняється якийсь номер від оригіналу, але це завжди PSA 1.4 HDI.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму