Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо це можливо, зібрати вищезазначене ecu на Grande Punto multijet 90 к. с..
Спасибі.
Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо це можливо, зібрати вищезазначене ecu на Grande Punto multijet 90 к. с..
Спасибі.
Привіт, ви можете зробити ви повинні змінити софт і подивитися, якщо HW і більш або менш рівні..
Якщо ви використовуєте 2d і каскадом два оригінальних(я сподіваюся, що ти) ти зрозумієш, що криві починаються від різних точок прагнуть перебудувати. Але це не гарантує бездоганної роботи. Я роблю банальний приклад, якщо на ебу у тебе кривий фап за адресою 1250 і 1270 року тобі здається, що може загорітися двигун. так що до абсолютного докази того, поєднавши два оригінальних.
Привіт від Матвія я поясню,моя GP 90cv, як оригінал має MJD 6F3 HW03P немає DPF.
Тепер я хотів би використовувати цей новий ecu для тестування,але, будучи HW 04 75 л. с. з dsg не знаю, якщо я можу зробити його сумісним з моїм автомобілем.
До речі, вчора я розмістив в розділі "файли" на повне читання в bdm цього нового ecu навантажувача.
Я намагаюся завантажити флеш-блок управління 6F3 HW 03 scodificata, але автомобіль не заводиться.
По-твоєму, що я повинен робити?
Спасибі.