Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214

Kess V2 4.024 і скидання токенів. Процесор locked

Мені повідомили про це дивному випадку.
    Як ми всі знаємо, чи повинні знати, fw 4.024 це CRP2, так як старий 3.099, ви переписати свій cpu з картини, і він ґрунтувався на sd.
    Ну в один з 4.024 пройшли перші 30 квитків і jflash продовжує говорити цп не знайдено.
    Так я заперечив, що сталося, звичайно, не закінчаться жетони.
    Зварений провід від картини, на kess v2 3.099 і поклав 4.024, і переробити SD, ok, kess працює.
    Без отпаять що-небудь, перезавантаження j-flash arm і "процесор не знайдено"
    Що, чорт візьми, сталося? Процесор не повинен бути заблокований.
    Можливо, що не вливається більше, і навіть не від'єднано кабель 20 pin від кесс.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Мені шкода, що тих, хто знає, не кажіть, повинен зацікавити багатьох, тому що є відмінним прошивки і 4.024, ПОВНИЙ і ЄВРОПЕЙСЬКИЙ, тому, тракторів, човнів і т. д.... по-справжньому, а не як старий 3.099, що він тільки іконки активних і не Iveco Daily EDC16C39 використовувати, все в сірому.
    У будь-якому випадку, я вирішив.
    Підключення JTAG Картини, таємничо закриті.
    Але залишаються UART, і в Uart працює, підключена завантажувача KEss без проблем.
    Ви можете закрити.
    FabiuZ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    привіт у мене така ж проблема, як ви вирішили, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Колега вирішив, переписавши fw 4.024 у форматі .hex ШІСТНАДЦЯТКОВЕ, з U-Link + format і перепишіть SD в FAT32 з файлами чисті fw 4.024
    Будучи fw 4.024 hex якщо перекласти .бен і написав з J. посилання в момент, терміни, записи закрити доступ до JTAG. Тільки UART залишається активним.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •