Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    як сказали collgehi вище перевір датчик витрати повітря....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ось і все,що стосується каталізатор був замінений разом з зондами,хоча я був схильний перевірити датчик витрати повітря,я читав навколо, що вони дадуть мені нудно, але я ще не міг його подивитися, враховуючи, що це мій друг використовує автомобіль для роботи, і навряд чи вдасться зупинити...проте я Вважаю, що проблему залежності від ecu, враховуючи, що, посилаючись на досвід todos на колодці і трохи звикнуть, пам'ятаю, що зонд в діагностиці мені працювати для цього 10 15 секунд, відразу після того, як перевірив всі роз'єми в тому числі і на колодці ecu і переробити діагноз спочатку працювало...може, від'єднавши і знову штекер якийсь холодної зварювання зробив контакт.Контакт завтра, мій друг, і я бачу, як це може привести, це просто, щоб відкрити цей ecu?або я повинен бути обережним, на що-то?спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    4
    подивися добре контакти ecu... і у разі датчика тиску і витратоміра або всмоктування повітря аномальної...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Я раджу вам перевірити безпосередньо датчик витрати повітря, може бути, спробуйте очистити його з однієї spr для контактів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ти тільки подумай, через 1 місяць ще що чув...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •