Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 53
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    на жаль, я не можу отримати доступ в царство тип файлів, я думаю, навіщо я підписався нещодавно, а здається, я зрозумів, що з читанням в бд, я читаю тільки пам'ять, де і контенту карти і якщо в бд, ви б блокувати мене не вистачає, все інше для того, щоб відновити в bdm ,я так розумію, що converebbe зробити все, що в bdm, так я зберігаю резервну копію і, можливо, для ретушування, роблю все в бд, так, якщо у мене гра зависає, маючи копіювання bdm, я можу відновити,я думаю, що це так coreggetemi, якщо я помиляюся,вибачте бажань і прошу вас також видалення fap egr код ключа, що обладнання occorerebbe або просто завжди kess+нова версія і інші програми, дякую всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    на жаль, я не можу отримати доступ в царство тип файлів, я думаю, навіщо я підписався нещодавно, а здається, я зрозумів, що з читанням в бд, я читаю тільки пам'ять, де і контенту карти і якщо в бд, ви б блокувати мене не вистачає, все інше для того, щоб відновити в bdm ,я так розумію, що converebbe зробити все, що в bdm, так я зберігаю резервну копію і, можливо, для ретушування, роблю все в бд, так, якщо у мене гра зависає, маючи копіювання bdm, я можу відновити,я думаю, що це так coreggetemi, якщо я помиляюся,вибачте бажань і прошу вас також видалення fap egr код ключа, що обладнання occorerebbe або просто завжди kess+нова версія і інші програми, дякую всім
    Якщо читати правила завантаження, вам будуть надані тільки після 80msg.
    Якщо ви шукаєте в інтернеті "Буфер обміну електронної обробки" ти знайдеш те, pdf, а..
    З приводу копіювання-це завжди краще, щоб він був.. для EGR DPF залежить від типу ECU, деякі на ти з програмами інших у manella (чи все в manella, якщо ти хороший).
    Пам'ятайте, що обробка-це функція, що ви робите після того, як збережені на пк файл ecu, так що будь-який пристрій, використовуйте для читання і запису-це абсолютно байдуже за умови, що функції!
    Обробка файлу це зробите за допомогою різних методів.. hexdump - ECM/WinOLS/map3d/і т. д. і т. п..
    Пам'ятайте, що дуже важливо.. ЗАВЖДИ перевіряйте контрольну суму файлу перед записом в ебу..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Correlo цю інформацію, сказавши, що у всьому цьому ви повинні мати також пристрої для діагностики, в іншому випадку ви робите обробки наосліп!
    Пробач, якщо я вимогливий, але краще уточнити перед!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    okk tranky зрозумів, але що значить "в manella якщо ви добре"pdf знайшов, зараз читаю і намагаюся зрозуміти, і контрольна сума titanium робить це автоматично? або ви хочете нас програмного забезпечення(контрольна сума, я думаю, як controolo цілісності файлів трохи, як ви робите, коли ви робите з fail, скачав з мережі потрібно перевірити, якщо ви завантажили все це, і він справний?)

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Прости мене за Римського діалекту.. але значить вручну.
    Контрольну суму він поправляє ECM або galletto або mpps, що це.. в записі, але не завжди.
    Контрольна сума-це md5, як файл, як ти і сказала, і тут ти не зрозумів!
    Від, що ти швидко вчишся

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    але ми сподіваємося, а поїхав з кесс і jtag навіть якщо великі інвестиції,за вас, щоб витратити трохи менше, що aparechiatura рекомендуються пакет bdm obd скажімо, більш дешевий,хоча і тут від мене (pistoia ) на 5 блоки 3 мають aliantech

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Якщо знайдеш китайські клони частково недійсними, і дуже дешеві в порівнянні оригіналів.
    Валюти ти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Насправді спокуса клонів, принаймні, щоб спробувати і сильний, але речі з китаю......але,це завжди в тему attrezatura, як зварювальні апарати і джерела живлення для живлення блоку управління на стійці, що порадите, і як діма побачив, що я не знаю ні Марок і моделей, тому що в Партер програмне забезпечення та інструменти, я не знаю, якщо потрібно іншої спецтехніки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Клин
    Повідомлення
    33
    Я тобі можу сказати, що клони працюють, і ви витрачаєте копійки порівняно з оригіналом, але у тебе немає підтримки і оновлення.
    Якщо ви хочете, щоб почати mpps це добре, і це дуже простий у використанні, але обмежений. Півень, що тому bdm-це найповніший але і самий важкий і для bdm потрібно, діма, якщо не хочеш паяти. Крім того, потрібно отримати кабель діагностики obd.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Клин
    Повідомлення
    33
    Для програмного забезпечення ecm можете піти, щоб почати, тому що це Дуже інтуїтивним, але трапляється, що карти будуть контролювати. Якщо ви використовуєте в 2d без водія, і у тебе очі перейти в великий, але там йде досвід. Для видалення egr є програми, які працюють добре, але завжди перевіряти, що вони зробили, перш ніж завантажити для fap часто знімають дуже багато речей, або ви повинні відновити в руки...

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •