Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 53
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62

рада-вимірювальні прилади і програмне забезпечення для початку

Привіт всім я aventurando в цьому світі,як чіп-тюнінг і форум discusione прошу наперед вибачення, якщо я робив помилки,я хотів би поради про те, як почати,я повинен купити, насамперед attrezatura я дав один погляд на двох програмного забезпечення, де ви winols, але мені здається, дуже складно я думаю, і експерти, і один ecm2001 набагато більш інтуїтивно зрозумілий,і для attrezatura я думав kessv2 або ktag, що чесно кажучи, я не зовсім зрозумів, на відміну coregettemi, якщо я помиляюся, але я думаю, що kess особа читання і запису тільки роз'єм діагностики і ktag тільки в режимі bdm, я прошу вас, що ви більш досвідчений, ніж можу полегшити ваші ідеї,заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Привіт, що стосується програмного забезпечення, насправді ecm 2001 або титан трохи більш інтуїтивно зрозумілі і прості в використанні, щоб почати з, але якщо потім ти захочеш, щоб проникнути краще winols вам буде більш зручним і повним.
    Замість для апаратного ти зрозумів, як вони працюють.
    Моя порада, щоб почати з ecm, так що можеш порівняти ну і так ясно, різні оригінальні файли і обробляються і потім, можливо, перейти в winols.
    Для обладнання замість kess і ktag хороші інструменти, але їх потрібно купити обидва, якщо хочеш добре працювати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Або ви можете сісти півник, що ви робите обидві речі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Також півник, це добре, але з kess і ktag можеш зробити навіть автомобілі останніх, тому я вважаю його кращим навіть якщо я півень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Дякую вам за оперативну відповідь, я думаю, що для початку тоді куплю все alientech, і в чому різниця між ecm titanium, який з двох є більш новою, я не знав, що це титан, що виробником є,те, що вже є, користуюся добротою і прошу вас-яке програмне забезпечення мені потрібно обладнати для видалення fap egr, обмежувач швидкості, ecm або титан здатні, або я повинен придбати інше програмне забезпечення, ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    останній-це титан, який також йде добре, але ви повинні мати трохи знань з карти, тому що не всі ті, що перераховані насправді їх

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Прости mafani! ви кажете, Ці карти Се перераховує nn є ті фактичні на ecm ?? І потім хочу пояснити, як ви йдете розпізнає карту?
    А teamFox я читати і писати використання mpps, і я не погано

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт, то mpps йде досить добре, щоб читати і писати,очевидно, обмежується тільки послідовний,що стосується ecm, те, що я сказав, що, якщо відкрити файли не всі карти, які ви перерахуєте насправді їх потрібно контролювати завжди, в 2d,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Я думаю, що я зрозумів тоді, що, щоб бути повними, необхідно мати інструмент, щоб серійний номер один для bdm, поправте мене, якщо я помиляюся, я не розумію, все одно, що mafani, що це означає, що в будь-якому випадку потрібно перевірити карти в 2d, можливо, навіть якщо ви відкриваєте карту значення, який дає вам змінити не ті, наприклад, карта бензину не реально, не кожен раз так, навіть якщо я вибираю добре, модель Sw і декодування hd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Я думаю, що я зрозумів тоді, що, щоб бути повними, необхідно мати інструмент, щоб серійний номер один для bdm, поправте мене, якщо я помиляюся, я не розумію, все одно, що mafani, що це означає, що в будь-якому випадку потрібно перевірити карти в 2d, можливо, навіть якщо ви відкриваєте карту значення, який дає вам змінити не ті, наприклад, карта бензину не реально, не кожен раз так, навіть якщо я вибираю добре, модель Sw і декодування hd
    Читання з автомобіля в комп'ютер, ви можете зробити це з будь-яким інструментом, ви коли-за умови, що встановлена протоколи сумісні, так що з mpps ви можете зробити легко групи alfa/fiat кілька років тому. Для решти з ecu, і зокрема, ecu new generation (edc17 більше) мають antituning, який блокує читання і запис, і ви не можете використовувати нічого, або інструмент/кабелі офіційних або дізнатися, як обійти блокування, але вимагає спеціального обладнання для першого читання, що на 90% ви в bdm (в школі).
    З приводу ECM вам порадили використовувати вигляд у 2D, так як ця програма неправильно інтерпретує індекс карт і куди він говорить вам, наприклад, "карту турбо", якщо дивитися від 2D карта не турбо, але, може бути, vgt. Ви повинні навчитися читати карти, відповідно до вр, що перебуваєте на початку карту (зазвичай.. потім змінюється від ебу, ecu).
    Я сподіваюся, що було esaudiente.
    Привіт
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •