Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-74 74
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    Розподіл...?????!!!!! У мене було 159 jtdm 150cv і я не виявляється.
    замість цього ви, на жаль

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не потрібно розбирати розподіл, в межі, насос високого тиску, і в цьому випадку розподіл залишається на своєму місці, це операція, яку повинен робити фахівець-це не операція "бар" деякі завдання не виходить, можна створити більше шкоди, ніж користі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    не потрібно розбирати розподіл, в межі, насос високого тиску, і в цьому випадку розподіл залишається на своєму місці, це операція, яку повинен робити фахівець-це не операція "бар" деякі завдання не виходить, можна створити більше шкоди, ніж користі.
    Ви абсолютно праві. Для цього я хотів би зробити з чистою продукт. Безумовно, це не те ж саме, що зняти колектор, але мінімум чищення зробить. Той факт, що продукт passerâ, щоб перед турбіною, я думаю, що все буде тільки добре бачив, що вона ніколи не була чистою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    А сьогодні вранці я зробив очищення з допомогою продукції liqui moly. Я зупинився в середині балончик, тому що не виходив, щоб нічого чорного диму, хоча я не dpf, який був замінений шланг права. Що це означає? Що колектор не був тоді так брудно?

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •